Politiet vil fengsle mann etter knivepisode i Skogn

En mann ble fredag morgen skutt i beinet av politiet og to andre ble sendt til sykehus med knivskader i Skogn i Trøndelag i forbindelse med etterforskningen av sjokkbrekket hos en gullsmed i Levanger tidligere på natten. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix.
En mann ble fredag morgen skutt i beinet av politiet og to andre ble sendt til sykehus med knivskader i Skogn i Trøndelag i forbindelse med etterforskningen av sjokkbrekket hos en gullsmed i Levanger tidligere på natten. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Politiet ber om at mannen de skjøt i beinet i forbindelse med en knivstikking i Skogn i Trøndelag blir fengslet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge en pressemelding fra politiet i Trøndelag, skal mannen framstilles for varetektsfengsling i Inntrøndelag tingrett mandag.

Knivstikkingen skjedde tidlig fredag morgen, og politiet kom til stedet som ledd i etterforskningen av et gullsmedinnbrudd i Levanger tidligere samme natt.

– I forbindelse med etterforskningen av gullsmedbrekket i Levanger ved 3.30-tiden sendte vi en patrulje til en adresse i Skogn. Mens politiet er der, blir to menn knivstukket, og politiet må trekke våpen. En mann blir skutt i beinet av politiet. Dette skjedde klokken 6, fortalte operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NTB fredag.

To menn i 20-årene ble skadd i knivstikkingen, den ene alvorlig. Mannen som ble skutt, som også er i 20-årene, fikk moderate skader.

– Selv om hendelsen på Skogn skjedde kort tid etter et grovt tyveri hos en gullsmed i Levanger sentrum er det på nåværende tidspunkt ikke grunnlag for å konkludere med en sammenheng. Ingen er foreløpig pågrepet i forbindelse med det grove tyveriet, opplyser politiet mandag.

Etterforskningen pågår fortsatt for fullt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært