Dette skjer i dag

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 25. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SV holder pressekonferanse

SV holder sin oppsummerende pressekonferanse før sommeren på Café Grådi på Tøyen i Oslo klokken 11. Her er partileder Audun Lysbakken og nestlederne Kirsti Bergstø og Snorre Valen til stede.

Oslo Tropical Forest Forum

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen er vertskap når ministre fra viktige Skogland, forskere, næringsliv og urfolk fra hele verden kommer til Oslo Tropical Forest Forum.

I dag markeres åpningen av OTFF med et eventyrlig og musikalsk familiearrangement på Kronprinsesse Märthas plass i Oslo.

Nye fredssamtaler

Sør-Sudans president Salva Kiir skal etter planen møte opprørsleder Riek Machar til nye samtaler om det borgerkrigsherjede landet.

Fredssamtalene fortsetter til tross for at Sør-Sudan fredag avviste at det noensinne blir aktuelt å danne en ny regjering med opprørsleder Riek Machar.

Gjenopptakelse av Orderud-saken

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud kl. 13.

Den holdes i forbindelse med at det er sendt inn begjæring om gjenopptakelse av trippeldrapssaken fra 1999. Sandberg varsler at han vil si mer om det han omtaler som nye bevis i saken

Søreide til Washington

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) besøker Washington DC fram til tirsdag. Her skal hun for første gang i et offisielt møte med sin amerikanske kollega Mike Pompeo.

Hun skal også møte representanter for Kongressen og holde et foredrag i tankesmia Atlantic Council.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden