Dette skjedde i natt

Foto: AP / NTB scanpix
Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 23. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Opposisjonskandidat utfordrer Erdogan

Den fremste opposisjonskandidaten i Tyrkia, Muharrem Ince, utfordret president Recep Tayyip Erdogan til debatt da han talte til et enormt folkemøte i Ankara fredag kveld.

Folkemøtet i Ankara var den andre massemønstringen Ince har talt til på to dager. Torsdag samlet han hundretusener av mennesker til det største politiske møtet som har vært holdt i Izmir på mange år, og lørdag holder han et nytt folkemøte i Istanbul, dagen før valget som Erdogan ventes å vinne.

Trekker fellingstillatelse ved DNA-funn

Fylkesmannen har gitt skadefellingstillatelse på én ulv i Holtålen og Røros, med forbehold om at det ikke er et genetisk viktig individ, skriver Nationen.

To lam er dokumentert tatt av ulv i Litj-Molingdalen i Røros kommune, og torsdag kveld ble det gitt skadefellingstillatelse på én ulv.

USA suspenderer militærøvelser i Sør-Korea

Pentagon har utsatt flere planlagte militærøvelser i Sør-Korea på ubestemt tid for å støtte opp under forhandlingene med Nord-Korea.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Utsettelsene gjelder to utvekslingsøvelser som skulle vært avholdt i løpet av de neste tre månedene, heter det i en kunngjøring fredag kveld.

Wara lover å se på situasjonen i Øst politidistrikt

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) sier situasjonen i Øst politidistrikt må ryddes opp i etter bekymringsmeldinger fra politijurister.

Ifølge NRK har politijurister i Øst politidistrikt i flere år sendt bekymringsmeldinger om dårlig bemanning og mangelfull etterforskning.

– Er det noe vi mangler her for å få det til, er jeg villig til å se på det – enten det er penger eller hjemler eller lovgiving, sier Wara.

Gråtende jente i Texas ble ikke skilt fra moren

En gråtende liten jente i Texas som er vist på bilder som har sirkulert på sosiale medier og på forsiden av Time Magazine, ble faktisk ikke skilt fra moren.

Bildet er et av flere bilder som er blitt symbol på president Donald Trumps sterkt kritiserte innvandringspolitikk, som blant annet innebærer å ta barna fra foreldre som krysser grensa ulovlig.