BI debuterer på prestisjefylt rangering

Handelshøyskolen BI er som eneste norske skole inne på 48.-plass på en rangering over skoler med det beste masterprogrammet i finans i verden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Handelshøyskolen BI er som eneste norske skole inne på 48.-plass på en rangering over skoler med det beste masterprogrammet i finans i verden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Handelshøyskolen BI er, som eneste norske skole, inne på 48.-plass på en rangering over skoler med det beste masterprogrammet i finans i verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Som nykommer på listen rangeres BI til å ha den tredje beste finansmasteren i Norden. Stockholm School of Economics (18.-plass) og Lund University School of Economics (39) ligger foran.

– Dette er et bevis på at BI er blant de ledende i verden innen finans. Å hevde oss i denne rangeringen synliggjør den gjennomslagskraften vårt fagmiljø i finans har og er viktig for fremtidig internasjonal rekruttering av både de beste forskerne og studentene, sier rektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI i en pressemelding.

Det er Financial Times som hvert år rangerer de 65 beste handelshøyskolene i verden.

HEC Paris topper listen foran ESCP Europa. Fire av skolene innenfor topp ti er fra Frankrike.