Meny

Politiet vil holde drapssiktet mor og sønn fra hverandre

Mannen i 20-årene ble funnet død utenfor blokken i Fyllingsdalen i Bergen. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

21-åringen og hans mor, som begge er siktet etter et dødsfall i Bergen, bør ikke få snakke med hverandre, mener politiet. Dermed blir de sittende fengslet.

Moren og sønnen er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en jevnaldrende kamerat av 21-åringen ble funnet død utenfor høyblokken hvor moren bodde 23. mars.

Etter pågripelsen har begge sittet varetektsfengslet i to forskjellige fengsler, slik at de ikke kan snakke med hverandre. Ifølge Bergens Tidende vil politiet fortsatt ha det slik, og ba onsdag om fengsling i åtte uker til for begge, med brev- og besøksforbud i hele perioden.

– Vi venter analysesvar på en god del undersøkelser. Når svarene kommer, må de siktede avhøres om dette. Av hensyn til etterforskningen bør ikke de to snakke sammen, sa politiadvokat Inger-Lise Høyland i Vest politidistrikt onsdag formiddag.

Noen timer senere avgjorde retten at moren skal holdes i fire uker til – halvparten av tiden politiet ønsket. Sønnen fikk åtte uker, fire av dem med brev- og besøksforbud, opplyser politiet.

(©NTB)

Populært