Mann anmeldes for promillekjøring etter redningsaksjon i Svelvik

Et Sea King-helikopter ble sendt til Svelvik for å lete etter folk som kunne falt i sjøen etter at en snekke ble observert mens den gikk i ring på fjorden.  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Et Sea King-helikopter ble sendt til Svelvik for å lete etter folk som kunne falt i sjøen etter at en snekke ble observert mens den gikk i ring på fjorden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En beruset mann ble søndag kveld hentet ut av en snekke etter en redningsaksjon utenfor Svelvik i Buskerud. Aksjonen ble igangsatt etter at båten gikk i ring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen blir anmeldt for føring av båt i beruset tilstand.

– Han var beruset da vi ankom stedet. Han opplyser at han var alene i båten, men vi sjekker nærmere for ordens skyld, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sørøst politidistrikt til NTB.

To redningsskøyter og et helikopter ble sendt ut til stedet, etter at redningstjenester fikk melding om båten klokken 20.54.

– En mindre båt gikk i ring med motoren i gang. Etter hvert gikk den på grunn, forteller vakthavende redningsleder Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.