Mann i 20-årene pågrepet for voldsbruk i Narvik – to skadd

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er siktet for vold mot tre andre menn i et boligstrøk i Narvik kommune lørdag morgen. To av dem ble lettere skadd. Ifølge en nabo, ble det brukt kniv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet meldte klokka 7.25 at politi og ambulanse var på plass i tettstedet Bjerkvik nord for Narvik. Alle de involverte er menn i 20-årene, opplyser politiet til NTB.

– Vi har nylig hatt en aksjon i Bjerkvik i Narvik og har akkurat pågrepet en person for vold. Politiet har nå kontroll på den mistenkte. Helsepersonell arbeider med de tre som er skadd. Det skal være snakk om kutt og blødningsskader, opplyste operasjonsleder Tom Ove Hammer i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland i morgentimene lørdag.

Operasjonsleder Tommy Bech i Nordland politidistrikt kan ikke bekrefte at det ble brukt kniv, slik et vitne har opplyst til avisa Fremover , men han sier dette er noe politiet nå undersøker.

– Vi er på stedet og driver med både taktiske og tekniske undersøkelser. To av de tre som ble angrepet, fikk mindre skader, og den ene er kjørt til sykehus, sier Bech til NTB.

Det var flere til stede i huset der voldsepisoden utspant seg, og en nabo fikk med seg det hele fra vinduet.

Naboen våknet av bråket i 6-tiden lørdag morgen.

– Jeg hørte hyling og skriking. Det var et knivdrama. Flere var skadd. Da jeg så at en person brukte kniv, ringte jeg politiet med en gang, forteller naboen.