Mann omkom i en trafikkulykke i Sunndal – ektepar kritisk skadd

Flere ambulanser og ambulansehelikoptre ved Øksendalstunnelen på fylkesvei 62 i Sunndal i Møre og Romsdal, der en person omkom og to er kritisk skadd etter en trafikkulykke. Foto: Tommy Fossum / NTB scanpix
Flere ambulanser og ambulansehelikoptre ved Øksendalstunnelen på fylkesvei 62 i Sunndal i Møre og Romsdal, der en person omkom og to er kritisk skadd etter en trafikkulykke. Foto: Tommy Fossum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En ung mann mistet livet, og et ektepar ble kritisk skadd i en trafikkulykke i Øksendalstunnelen i Sunndal i Møre og Romsdal fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En bil og en motorsykkel var involvert i ulykken, som politiet meldte om rundt klokka 15.30 fredag.

Politiet bekrefter at en yngre mann er omkommet, skriver rbnett. Ifølge avisen er de nærmeste pårørende varslet, men politiet vil ikke gå ut med identiteten.

De to kritisk skadde, et ektepar fra Sunndalsøra, ble fraktet med helikopter til St. Olavs hospital i Trondheim. Kvinnen er i 40-årene og mannen i 50-årene.

Ulykken skal ha skjedd rundt 2 kilometer inn i tunnelen. Vegvesenets ulykkesgruppe og politiet har gjort undersøkelser på stedet. Tunnelen ble fredag kveld åpnet for ordinær trafikk igjen.

Det var flere andre kjøretøy i tunnelen da ulykken fant sted. Flere vitner er blitt avhørt av politiet, skriver Adresseavisen.

Øksendalstunnelen er 5.966 meter lang og går gjennom Vettafjellet mellom Krokshamn ved Sunndalsøra og Øksendalsøra. Tunnelen åpnet i år 2000.