MC-fører moderat skadd i utforkjøring i Gran

En fører av en motorsykkel er innlagt på sykehus med moderate skader etter en utforkjøring på Jaren i Gran kommune i Oppland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i Movegen på Jaren i 21-tiden tirsdag kveld. Politiet meldte først at to personer var skadd, men opplyste senere at kun føreren av motorsykkelen var involvert i ulykken, og at vedkommende er kritisk skadd og kjørt til sykehus.

Onsdag morgen opplyser Ullevål sykehus' pressetjeneste at mannen at han er innlagt og har moderate skader.

Operasjonsleder Haagen Løvseth forteller til NTB at hendelsesforløpet for ulykken foreløpig er ukjent. Avisa Hadeland skriver at spor tegnet opp på ulykkesstedet tyder på at mannen mistet kontrollen på toppen av en bakke. Han skal ha kjørt ut av veien og tatt med seg et gjerde.