Mann tiltalt for å ha knivdrept kjæresten i en bil

En 38 år gammel mann må til høsten møte i retten, tiltalt for å ha drept kjæresten sin med en fruktkniv i et basketak inne i en bil i Feiring i Eidsvoll.

I en bil her ved Feiring i Akershus ble Roya Hashemi funnet knivdrept. Kjæresten er nå tiltalt for drapet og må møte i retten i oktober. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
I en bil her ved Feiring i Akershus ble Roya Hashemi funnet knivdrept. Kjæresten er nå tiltalt for drapet og må møte i retten i oktober. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

8. august i fjor rykket politiet ut til Feiring like ved fylkesgrensa mellom Akershus og Oppland. I en bil som sto i grøfta langs fylkesvei 33 ble Roya Hashemi (24) funnet knivdrept.

Nå er kjæresten tiltalt for drapet, melder Romerikes Blad.

Mannen har tidligere erkjent handlingene. Tiltaltes forsvarer, advokat Per Ove Marthinsen, sier nå til avisen at det dreide seg om en panikkreaksjon som skjedde i affekt.

– De hadde kommet tilbake etter en tur til Sverige da de begynte å krangle. Det førte til en tildragelse som endte med at hun plukket opp en fruktkniv. Etter et basketak fikk han fatt i kniven og stakk den personen han elsker høyest, sier Marthinsen.

Rettssaken mot 38-åringen er berammet til 29. oktober. Det er satt av fem dager til saken i Øvre Romerike tingrett.