Meny

Dette skjedde i natt

Foto: South Korea Presidential Blue House / Yonhap / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 27. mai.

Trump og Kim på rett kurs

President Donald Trump sier samtalene med Nord-Korea om toppmøtet som etter planen skal holdes i Singapore 12. juni, «går veldig, veldig bra».

Samtidig er Nord-Koreas leder Kim Jong-un fast innstilt på at møtet finner sted, ifølge Sør-Koreas president Moon Jae-in.

– Kim og jeg har blitt enige om at toppmøtet burde bli holdt og at vårt ønske om atomnedrustning på Korea-halvøya ikke burde stanse, sa Moon ifølge Reuters.

To menn i trafikkulykke

To menn er sendt til Gjøvik sykehus etter at de kjørte inn i et tre i Skreia i Østre Toten.

– Da vi kom til ulykkesstedet, var det ingen å finne. Fordi det var blodspor både i bilen og rundt på stedet, igangsatte vi søk med hundepatrulje og ordinær patrulje, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Noen hundre meter unna, i terrenget, fant politiet mennene i 20- og 30-årene. En promillekontroll avslørte at de begge hadde drukket alkohol.

Morgan Freeman «knust»

Morgan Freeman kommer med en ny unnskylding og sier det ikke er riktig at «malplasserte komplimenter og humor» sidestilles med seksuelle overgrep.

– Jeg er knust over at 80 år av livet mitt risikerer å bli undergravd på et øyeblikk, etter torsdagens medieoppslag, sa han.

– Jeg har ofte prøvd å spøke med og komplimentert kvinner, på en måte jeg trodde var munter og morsom. Det er tydelig at jeg ikke alltid ble oppfattet på den måten det var ment.

Kvinne til sykehus

En kvinne i slutten av 20-årene ligger på sykehus etter at hun ble hentet livløs opp fra vannet ved hurtigrutekaia i Tromsø. Kvinnen er ved bevissthet.

Da kvinnen falt i vannet, hoppet en bekjent av henne etter for å redde henne, opplyser operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til NTB.

– Han holdt henne flytende til brannvesenet kom. Det var en viktig innsats, i tillegg til innsatsen fra vitner som varslet nødetatene, sier Augensen.

Ingebrigtsen viste styrke

Jakob Ingebrigtsen løp inn til fjerdeplass og personlig rekord på en engelsk mil i Diamond League-stevnet i Eugene lørdag. Sandnes-løperen kom i mål på 3.52,28.

Den norske 17-åringen la seg på halen av feltet fra start av, men avanserte gradvis oppover. På sisterunden bykset han forbi en rekke sterke konkurrenter.

(©NTB)

Populært