Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Ricardo Mazalan / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 21. mai.

Maduro vant valget

Venezuelas president Nicolás Maduro er gjenvalgt til en ny seksårsperiode, samtidig som hovedutfordreren Henri Falcón krever et nytt valg.

Ifølge valgkommisjonen vant Maduro med 68 prosent mot Falcóns 21. Men allerede før resultatet ble offentliggjort, sa Falcón at han nekter å anerkjenne det. Han mener valget er fullt av uregelmessigheter og at det mangler legitimitet.

Gravid kvinne i ulykke

En gravid kvinne er fraktet til sykehus med smerter i magen etter at en ruspåvirket mann uten førerkort kjørte inn i en midtdeler like ved Lillestrøm.

Også den nå politianmeldte mannen i midten av 20-årene er fraktet til Ahus med ukjent skadeomfang. Ingen andre kjøretøy var involvert.

Kan avslutte etterforskning

Robert Muellers etterforskning av om Donald Trump hindret Russland-granskingen, kan være over innen 1. september, ifølge presidentens advokat Rudy Giuliani.

Giuliani sa til The New York Times søndag at Mueller hadde delt denne tidslinjen for to uker siden. Spesialetterforskeren skal ha sagt at denne datoen ville avhenge av om Trump lar seg intervjue.

Chilenske prester suspendert

En chilensk biskop har suspendert tolv prester etter at de i en TV-reportasje ble anklaget for upassende seksuell oppførsel, ifølge kringkasteren T13.

T13 meldte fredag at en gruppe prester hadde kontaktet mindreårige via internett og hatt seksualiserte samtaler med dem.

Rekordbeslag av dopingmidler

En 40 år gammel mann er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 2,5 kilo anabole steroider i Kristiansand. Politiadvokaten mener beslaget er rekordstort.

– Etter det jeg kjenner til, har vi ikke gjort større beslag av dopingmidler i Agder tidligere, sier politiadvokat Jørgen Henriksen til Fædrelandsvennen , som først omtalte den ferske tiltalen.

(©NTB)

Populært