Dette skjedde i natt

Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB scanpix
Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 20. mai. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avis: Trump-leiren tilbudt hjelp fra Golf-stater

Donald Trumps sønn Donald Trump jr. og andre fra presidentens leir ble tilbudt hjelp fra to arabiske prinser til å vinne presidentvalget, skriver The New York Times.

Trump jr. skal 3. august 2016 ha møtt en israelsk spesialist på sosiale medier, en utsending for to velstående arabiske prinser og en republikansk giver med en kontroversiell fortid i Midtøsten. Møtet var satt opp primært for å hjelpe Trump-leiren.

Kina har landet bombefly i Sør-Kinahavet

Den statseide kinesiske avisa China Daily meldte at landets luftforsvar for første gang har landet flere langtrekkende bombefly i Sør-Kinahavet. Kinas forsvarsdepartement har ikke opplyst om hvor flyene, som simulerte luftangrep mot mål i sjøen, landet.

Organisasjonen AMTI har identifisert kinesernes posisjon til å være Woody Island: Kinas største base i øygruppa Paracel.

Enebolig brant i Verdal

Det brøt ut brann i en enebolig i Vuku i Verdal i Trøndelag. Politiet forsøker å komme i kontakt med to personer i 40-årene registrert på boligen. De to har en bil som ikke står på adressen og det er ifølge politiet et godt tegn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet meldte om brannen klokken 2.14, og kort tid senere opplyste de at huset var overtent.

Besson etterforskes etter voldtektsanklage

Politiet i Paris etterforsker en voldtektsanklage mot den franske filmregissøren Luc Besson. En tjenestemann i det franske rettsvesenet opplyste til nyhetsbyrået AP at en 27 år gammel kvinne har anmeldt Besson for å ha dopet henne ned og voldtatt henne på et hotell i Paris. Filmregissøren avviser påstandene og kaller dem fantasi.

Bernal vant Tour of California

Sky-syklisten Egan Bernal sikret seg sammenlagtseieren i Tour of California lørdag. Alexander Kristoff ble nummer seks i massespurten på den siste etappen.

Amerikanske van Garderen kunne ikke gjøre noe med forspranget til Bernal., og BMC-stjernen var skuffet over 2.-plassen etter rittet.