Meny

Mann alvorlig skadd etter fall fra balkong i Bergen

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
En 21 år gammel mann ble alvorlig skadd da han falt ned fra en balkong i andreetasje i en bygning i Bergen. Vitner til ulykken får krisehjelp. 

– Mannen skal ha gått ut på altanen for å kaste noen nøkler ned til en person som skulle inn. Så har han mistet balansen, og falt over rekkverket. Mannen var bevisstløs da han ble fraktet herfra, og var fortsatt bevisstløs ved ankomst til sykehuset, sier innsatsleder i Vest politidistrikt, John-Endre Skeie, til Bergens Tidende.

Ifølge operasjonslederen skal 21-åringen delvis ha truffet baldakinen over restauranten Escalon, før han falt ned på bakken.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15. De opplyser at han har pådratt seg hodeskader i fallet, og Haukeland sykehus betegner skadene som alvorlige.

– Vi har nå satt i gang taktisk etterforskning i form av vitneavhør på stedet og fotobevis fra leiligheten. Så langt tyder alt på at dette var et uhell, sier Skeie.

Ifølge Bergens Tidende var den skadde gjest på en 17. mai-fest da ulykken fant sted, og det var mange vitner til fallet.

– Alle er svært preget av dette, og flere av vitnene har fått krisehjelp på legevakten, sier operasjonsleder Eivind Hellesund ved Vest politidistrikt.

(©NTB)

Populært