Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo – rømte etter å ha blitt angrepet av tre menn

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo, og kolliderte med en drosje. Det viste seg at han og passasjerene rømte fra tre menn som skal ha angrepet dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hendelsesforløpet er uoversiktlig, men slik vi forstår det begynte dette på Aker Brygge da en mannlig sjåfør i 30-årene plukket opp to kvinner. Tre menn misforstår og tror bilen er en drosje. Da sjåføren sier at det ikke er tilfelle, oppstår det klammeri, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Gulbrandsen opplyser at to personer, bilens fører og en kvinnelig passasjer i 60-årene, er ført til legevakten i Oslo med lettere skader. Ifølge de fornærmede var de tre mennene beruset.

– Sjåføren fikk et kutt i låret, mens kvinnen ble slått og dyttet. Når det skjedde fikk sjåføren litt panikk og kolliderte med en drosje, for så å fortsette ferden. Så ringte de politiet, sier operasjonslederen.

Oslo-politiet er nå på utkikk etter mennene som skal ha gått til angrep, og avhører de involverte samt vitner på stedet.

– Det vil gi oss mer informasjon om hendelsesforløpet, sier Tor Gulbrandsen.

Politiet fikk i 17-tiden meldinger om råkjøringen, som skjedde på Aker Brygge i retning Munkedamsveien. Bilens fører så selv tok kontakt og forklarte årsaken til råkjøringen.