Meny

Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo – rømte etter å ha blitt angrepet av tre menn

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
En Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo, og kolliderte med en drosje. Det viste seg at han og passasjerene rømte fra tre menn som skal ha angrepet dem.

– Hendelsesforløpet er uoversiktlig, men slik vi forstår det begynte dette på Aker Brygge da en mannlig sjåfør i 30-årene plukket opp to kvinner. Tre menn misforstår og tror bilen er en drosje. Da sjåføren sier at det ikke er tilfelle, oppstår det klammeri, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Gulbrandsen opplyser at to personer, bilens fører og en kvinnelig passasjer i 60-årene, er ført til legevakten i Oslo med lettere skader. Ifølge de fornærmede var de tre mennene beruset.

– Sjåføren fikk et kutt i låret, mens kvinnen ble slått og dyttet. Når det skjedde fikk sjåføren litt panikk og kolliderte med en drosje, for så å fortsette ferden. Så ringte de politiet, sier operasjonslederen.

Oslo-politiet er nå på utkikk etter mennene som skal ha gått til angrep, og avhører de involverte samt vitner på stedet.

– Det vil gi oss mer informasjon om hendelsesforløpet, sier Tor Gulbrandsen.

Politiet fikk i 17-tiden meldinger om råkjøringen, som skjedde på Aker Brygge i retning Munkedamsveien. Bilens fører så selv tok kontakt og forklarte årsaken til råkjøringen.

(©NTB)

Populært