Meny

Mann alvorlig skadd etter fallulykke ved skisenter i Trøndelag

illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
En mann pådro seg alvorlige hodeskader da han falt ned en skråning ved Saupestad skisenter i Trøndelag sent onsdag.

– Han er kjørt i ambulanse til St. Olavs hospital. Så langt tyder alt på at det var et uhell, altså en fallulykke. Men det er litt uklart hvorfor det har skjedd, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Kimo opplyser at det er en russecamp på området.

– Men han er ikke russ, han er eldre enn det. Så han har ingen direkte forbindelse til campen. Det er litt uklart hvorfor han var der, sier Kimo, som understreker at det ikke er mistanke om noe kriminelt.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.40.

(©NTB)

Populært