Politijakt fortsetter etter milliontyveri av tobakk

Denne bilen med hull i taket ble fanget opp av et overvåkingskamera i forbindelse med innbrudd og tyveri av tobakk fra et lager i Lillestrøm søndag formiddag. Politiet ber nå om publikums hjelp.
Foto: Politiet / NTB scanpix
Denne bilen med hull i taket ble fanget opp av et overvåkingskamera i forbindelse med innbrudd og tyveri av tobakk fra et lager i Lillestrøm søndag formiddag. Politiet ber nå om publikums hjelp. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ingen er ennå pågrepet etter at tobakk for mellom to og tre millioner kroner ble stjålet fra et lager på Lillestrøm søndag. Politiet ber om publikums hjelp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Svært mange kjører rundt med dashcam i bilen. Vi ber om at folk som har kjørt på Romerike i den aktuelle perioden, sjekker opptaket og ser om de kan se varebilen som ble brukt under tyveriet, sier politibetjent Sondre Stokke ved Lillestrøm politistasjon til Romerikes Blad.

Tyveriet fremsto som profesjonelt. To eller tre gjerningspersoner brukte ti minutter på å gjennomføre innbruddet i Leiraveien. På forhånd hadde de skåret hull i taket på varebilen slik at de kunne kaste tobakken inn i bilen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden