Drapssak i Fyllingsdalen: Politiet vil rekonstruere fallet

Politiet startet etterforskning etter at en 21 år gammel mann ble funnet død utenfor et boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen i mars i år. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
Politiet startet etterforskning etter at en 21 år gammel mann ble funnet død utenfor et boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen i mars i år. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet vil onsdag be om forlenget varetekt for de to som er siktet for drap på en mann som falt fra en blokk i Fyllingsdalen. De vil også rekonstruere fallet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiadvokat Inger-Lise Høyland sier til Bergens Tidende at de vil be om at mor og sønn varetektsfengsles for fire nye uker. Hun begrunner fengslingen med at de kan ødelegge bevis i saken hvis ikke politiet har kontroll på dem.

Fram til denne uken har den 21 år gamle sønnen og hans mor, som er i 40-årene, sittet fullstendig isolert. 21-åringen sitter i Bergen fengsel, mens moren er flyttet til et annet fengsel. De kan nå omgås andre innsatte.

Høyland opplyser også at politiet har besluttet å gjennomføre rekonstruksjon i blokken der en 21 år gammel mann døde etter et fall fra 7. etasje natt til 23. mars i år. Det er ennå ikke bestemt når dette vil skje.

– På generelt grunnlag kan jeg si at en rekonstruksjon gir oss et mer konkret bilde av hva som har skjedd og hvordan det har skjedd, sier Høyland til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden