Politijakt etter grovt tobakkstyveri på Romerike

Bilde fra overvåkingskamera av en grå Ford Transit varebil som forbindes med innbrudd og tyveri av tobakk fra et lager i Lillestrøm søndag formiddag. Foto: Politiet / NTB scanpix
Bilde fra overvåkingskamera av en grå Ford Transit varebil som forbindes med innbrudd og tyveri av tobakk fra et lager i Lillestrøm søndag formiddag. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

To gjerningsmenn har stjålet store mengder tobakk fra et lager på Lillestrøm. Politiet leter etter bilen og ønsker tips. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det kan være snakk om millionverdier som er borttatt, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til NRK om søndagens innbrudd.

Tyveriet ble gjennomført ved et lager i Leiraveien i Lillestrøm, og politiet leter etter en grå kassebil av typen Ford Transit som har kjørt fra stedet. Ifølge Benno Graser, administrerende direktør i Engrospartner AS som driver bygget, skar tyvene seg inn i lageret.

Totalt skal de ha brukt rundt 10 minutter på innbruddet, oppgir Graser til NRK.

Overfor TV 2 sier politiet at de betegner tyveriet som grovt. De ønsker tips fra personer som har informasjon om bilen brukt i forbindelse med ranet.

– Vi har et registreringsnummer, men er usikre på om det er det som tilhører bilen. Det jobber krimvakta med å undersøke nå, sier operasjonsleder Tom Sandberg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden