Dette skjedde i natt

Foto: Armando Franca / AP / NTB scanpix
Foto: Armando Franca / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt søndag til 13. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Israel vant Eurovision-finalen

Netta fra Israel vant årets Eurovision Song Contest med sangen «Toy». Alexander Rybak og låten «That's How You Write a Song» endte som nummer 15.

– Når man er med i en konkurranse, så går man jo for seier. Det ble ikke seier. Så det er lov å være skuffet, sier Rybak, som likevel er svært fornøyd med sin egen opptreden.

Tre selvmordsangrep i Indonesia

Selvmordsbombere gikk tidlig på morgenen til angrep på tre kirker i kystbyen Surabaya i Indonesia. Politiet har bekreftet at minst seks personer er drept, mens 35 får behandling på sykehus. Bombene gikk av innenfor et tidsrom på omkring ti minutter.

To skadd i frontkollisjon i Ullensaker

To menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en møteulykke på E6 ved Kløfta i Ullensaker. Det var kun én person i hver av bilene. Begge sjåførene satt fastklemt da nødetatene kom til stedet, og de to er nå sendt til Ahus og Ullevål sykehus.

Måling: Støre får laber støtte

Hele 42 prosent mener Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre ikke er riktig mann til å lede partiet framover, ifølge en meningsmåling fra Respons Analyse utført på vegne av VG.

Støre får imidlertid støtte blant egne velgere, der 63 prosent mener han er riktig mann til jobben.

Kamara-scoring i Galaxy-tap

Ola Kamara scoret på corner da LA Galaxy tapte 3–2 for FC Dallas i MLS. Den norske landslagsspissen var involvert i mye av det som skjedde, men kunne ikke redde Galaxy fra nok et nederlag. Zlatan Ibrahimovic gikk målløs av banen, mens Jørgen Skjelvik spilte hele kampen som midtstopper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden