52-åring dømt til fengsel for overgrep mot sin egen datter

En 52 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett dømt til fire års fengsel for overgrep mot sin egen datter. Jenta var under ti år gammel da overgrepene skjedde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overgrepene skal ha skjedd i perioden 2006 til 2008, skriver Bergens Tidende. Mannen er også tidligere domfelt for lignende forhold.

Handlingene ble først kjent i fjor da jenta i en alder av 15 år skrev en stil på skolen i forbindelse med et prosjekt om seksuelle overgrep. Da læreren reagerte på stilen, innrømmet jenta at teksten handlet om henne. Både helsesøster, politi og barnevernstjenesten ble deretter koblet inn i saken.

52-åringen er også dømt for å ha sendt nakenbilde av seg selv til en 14 år gammel jente på Snapchat i 2017. I tillegg til fengselsstraffen må mannen betale en oppreisning på 200.000 kroner til datteren og 30.000 kroner til den 14 år gamle jenta.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden