Politiet: Flere bortvisninger fra Stavanger og Haugesund enn fra Kongeparken

Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Innledningen på årets russetreff for omkring 20.000 russ har stort sett gått smertefritt, ifølge politiet i Stavanger og Lillehammer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omkring 14.000 russ er samlet i Kongeparken i Stavanger denne helga.

– Med tanke på at det er så mange deltakere, vil jeg si det har gått veldig bra, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sørvest politidistrikt til NTB.

Tre personer har blitt bortvist fra arrangementet. En hadde ikke billett, en hadde gjort mindre skadeverk og en var i besittelse av narkotika. I tillegg havnet to personer i arresten på grunn av beruselse, opplyser politiet.

– Jeg vil absolutt si at det har vært god oppførsel. Vi har hatt flere bortvisninger fra sentrum av Stavanger og Haugesund enn fra Kongeparken, sier Randulff.

En russebuss ble også utestengt fra arrangementet på grunn av funn av narkotika i bussen.

I Lillehammer er det også russ som er samlet for å feste denne helgen. Rundt 6.000 russ er ventet på treffet, som varer til søndag. Også her ser innledningen ut til å ha gått uten problemer.

– Det er ikke noe spesielt å melde om derfra. Det ser veldig bra ut så langt, sier operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden