Mann siktet for grov vold mot to menn i Flekkefjord

To personer ble funnet alvorlig skadd litt utenfor Flekkefjord sent torsdag kveld. Her er den antatte gjerningsmannen avbildet idet han forlater en lege etter å ha avlagt blodprøve. Foto: Erik Thime / Avisen Agder / NTB scanpix
To personer ble funnet alvorlig skadd litt utenfor Flekkefjord sent torsdag kveld. Her er den antatte gjerningsmannen avbildet idet han forlater en lege etter å ha avlagt blodprøve. Foto: Erik Thime / Avisen Agder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En syrisk mann i 20-årene er siktet for grov kroppsskade etter at to syriske menn ble funnet alvorlig skadd i Flekkefjord i Vest-Agder torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet fredag morgen i Flekkefjord etter et knivdrama på en vei utenfor sentrum av byen torsdag kveld. Politiet fikk melding klokken 22.30 torsdag om at to menn var funnet alvorlig skadd.

Den ene fornærmede, som er i slutten av 20-årene, var fredag ettermiddag utenfor livsfare. Den andre fornærmede holdes i kunstig koma på Oslo universitetssykehus. Han er i midten av 30-årene.

Etter intens etterforskning gjennom natten gikk politiet fredag morgen til pågripelse av den syriske mannen i 20-årene.

– Han er siktet for grov kroppsskade og er tatt inn til undersøkelse og avhør, opplyste politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt til NTB tidligere fredag.

Blodig syn

Et vitne fortalte Avisen Agder om at en mann av utenlandsk opprinnelse i 30–35-årsalderen kom til boligen hans med tydelige skader i ansiktet og med en slags tapetkniv stikkende ut av ryggen. Ute, ikke langt fra huset, lå det en annen mann, også han alvorlig skadd.

Vitnet skal ha hørt hyling og oppfattet at en slåsskamp hadde funnet sted. Han skal også ha sett en person liggende i en grøft på utsiden.

– Den skadde virket redd og oppkavet. Han bor ikke i området, og jeg skjønner ikke hva han eller den andre gjorde i området her, sier vitnet til avisen

Ukjent motiv

Politiet vil ikke gå nærmere inn på hva som kan ha vært den siktedes motiv.

– Vi jobber med å sikre spor og få tak i en forsvarer til den siktede, sier Rue.

Hendelsen skjedde i Snerthammerveien like utenfor Flekkefjord sentrum.

Et stort antall politimannskaper med bistand fra Sivilforsvaret kom til åstedet og jobbet der gjennom natten. Også Kripos er koblet inn i saken og ankom åstedet fredag formiddag, ifølge Avisen Agder.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden