Brannvesenet tok brannen med seg

Foto: Oslo brann- og redningstetat.
Foto: Oslo brann- og redningstetat.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannvesenet i Oslo tok likså gjerne hele brannen med seg da det oppsto brann i en container tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannslukking foregår vanligvis på stedet, men tirsdag kveld gjorde brannvesenet i Oslo et unntak da det oppsto brann i en container på Ensjø i Oslo.

Da mannskapene fra Bryn brannstasjon ankom åstedet brant det kraftig, og røykdykkerne gikk straks i gang med slukkingen.

«De slo ned flammene, men likevel ulmet og brant det inne i det sammenpressede avfallet i containeren. For å slukke brannen ordentlig, var det derfor nødvendig å tømme alt innholdet ut på bakken, for deretter å dusje det med vann,» skriver Oslo brann- og redningsetat på Facebook.

De operative lederne var imidlertid veldig lite lysten på å tømme ut avfallet i tettbebyggelsen på Ensjø.

«De fikk derfor en idé om å bruke en av krokløfterne våre, slik at hele containeren kunne fraktes til et sikkert sted, der tømmingen og slukkingen kunne foregå,» skriver etaten i Facebook-posten.

«Redningsavdelingen på Hovedbrannstasjonen rykket ut med krokløfteren, og løftet containeren opp på lasteplanet. Så dro brannbilene i kortesje til et avfallsanlegg utenfor Oslo for å fullføre jobben. Kreativt og effektivt, og endelig litt tid i rampelyset for krokbil O-64!»