Dette skjedde i natt

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Telefonmøte om sexmeldingen

Sentralstyret i Senterpartiet ble mandag kveld enige i et telefonmøte om å fortsette arbeidet med å finne ut hvem som sendte den sjikanøse meldingen til Liv Signe Navarsete.

– Det ble gitt en orientering om sak og saksgang rundt den grove meldingen som ble sendt til Liv Signe Navarsete, sa Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til NTB etter møtet.

To russ skadd etter fall

To russ ble skadd etter å ha falt ned en skrent og ut i Gjersjøen i Akershus natt til tirsdag. Ingen av dem ble alvorlig skadd.

Til sammen var det tre russ som falt ned skrenten. De klarte etter hvert å komme seg på land, og én av dem klarte også å komme seg opp skrenten på egen hånd og var uskadd.

25-åring mistenkt i Toronto

Den mistenkte sjåføren av varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Toronto i Canada mandag, er 25 år gamle Alek Minassain fra byen.

Ti personer er bekreftet døde etter påkjørselen i et travelt gatekryss i sentrum av den canadiske byen mandag ettermiddag. Ytterligere 15 ble skadd. Minassain skal ikke være knyttet til noen terrororganisasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Støtter Pompeo

CIA-direktør Mike Pompeo ble med én overtallsstemme godkjent som USAs nye utenriksminister i Senatets utenrikskomité.

Et flertall i Senatets utenrikskomité, som består av elleve republikanere og ti demokrater, så først ut til å avvise Pompeo. Republikaneren Rand Paul var nemlig ventet å alliere seg med Demokratene i avstemningen, men snudde og ga Pompeo sin stemme.

Bush på sykehus

Tidligere president George H.W. Bush (93) er innlagt på sykehus, kun dager etter hans kone Barbara Bush døde.

– President Bush ble innlagt ved Houston Methodist Hospital i går morges etter å ha pådratt seg en infeksjon som spredte seg inn i blodet, het det i en pressemelding fra familien, som la til at han er på bedringens vei.