Dette skjedde i natt

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Russebråket er tilbake!

Nok et vårtegn har meldt sin ankomst. I løpet av natten tok flere frustrerte naboer kontakt med politiet for å klage sin nød over russebråk.

– Vi fikk noen klager fra naboer om musikkstøy fra en russebuss ved Hvalstrand bad i 23-tiden. En patrulje rykket ut og ga dem pålegg om å dempe seg og dra fra stedet, det gjorde de. Nå er russetiden i gang, og vi er klare, sa Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt.

Undersøker mistenkelig gjenstand

Politiets bombegruppe undersøker en mistenkelig gjenstand funnet i en leilighet på Rosenhoff ved Carl Berners plass i Oslo. Gjenstanden ble i løpet av natten flyttet og sikret.

– Den er flyttet til et egnet sted og er sikret. Bombegruppen jobber med å undersøke den nå, og vi vil nok ikke vite så mye mer før i morgen utpå dagen. De har avsluttet arbeidet i leiligheten. Det samme har krimteknisk, sa operasjonsleder Cathrine Silju.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

USA: Russland og Syria forsinker OPCW-inspektørene

Trump-administrasjonen sier den har bevis på at Russland og Syria har prøvd å utsette OPCWs undersøkelser av det påståtte kjemiske angrepet i Douma.

– Russiske tjenestemenn har jobbet med det syriske regimet for å sterilisere stedet for det påståtte angrepet og for å fjerne fellende bevis for bruk av kjemiske våpen, sa det amerikanske utenriksdepartementets talskvinne Heather Nauert torsdag.

Lance Armstrong inngår forlik

Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå en rettssak der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene.

Armstrong sto overfor en rettssak som skulle ha startet 7. mai i Washington etter at hans tidligere lagkamerat på U.S. Postal Service-laget, Floyd Landis, hadde gått til søksmål i 2010 og krevd erstatning.