Meny

Dette skjedde i natt

Foto: David J. Phillip / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 18. april.

Barbara Bush er død

Tidligere førstedame Barbara Bush er død etter lengre tids sykdom. Hun ble 92 år. Bush døde i sitt hjem i Houston med familien rundt seg.

En talsmann for Bush-familien opplyste tidligere denne uka at Bushs helse var sviktende, og at hun hadde takket nei til ytterligere medisinsk behandling.

Haiangrep i Thailand

Norske Werner Danielsen er innlagt på sykehus i Thailand med alvorlige skader etter å ha blitt angrepet av hai 15. april. Nå blir 54-åringen trolig liggende på sykehus i minst en uke til, før det følger en periode med opptrening av foten.

– Jeg var rundt 100 meter fra land da den hogg tak. Den tok tre jafs og så forsvant den, sa Danielsen til NTB i natt.

Tyver rundstjal 97-åring

Én eller flere personer brøt seg inn i en leilighet i Oslo og fikk med seg både lommebok og smykker mens den 97 år gamle beboeren lå og sov.

– Hun våknet og så at det var rotet rundt i leiligheten. Det er jo en veldig ubehagelig og skremmende opplevelse, spesielt i den alderen, sa operasjonsleder Vidar Pedersen.

– OPCW kan starte onsdag

Hvis eksperter fra OPCW får grønt lys av FN, kan granskingen av det påståtte angrepet i Douma starte onsdag, sier Syrias FN-ambassadør.

Et sikkerhetsteam fra FN er på plass i Douma for å avgjøre om ekspertene fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) kan starte jobben på onsdag, bekreftet Syrias FN-ambassadør Bashar Jaafari.

Brann i sportsbutikk

Det brøt ut brann i butikken Sportshjørne i Kirkenes sentrum. Flere beboere i etasjen over måtte evakueres.

– Brannen er slukket og vi venter nå på morgendagen når krimteknikere kan ta seg inn på branntomta, sa operasjonsleder Jan-Arne Pettersen i Finnmark politidistrikt til NTB klokken 1.30.

(©NTB)

Populært