Meny

Dette skjer i dag

FOTO: AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 17. april.

Omstridt bok

Tidligere FBI-direktør James Comeys bok «A Higher Loyalty» kommer i amerikanske butikker. Boken, hvor USAs president Donald Trump får gjennomgå, har allerede skapt en heftig ordkrig mellom Comey og presidenten.

Drapssak opp for retten i Oslo

Oslo tingrett skal behandle saken mot to menn på 28 og 26 år som er tiltalt for å ha drept og deretter partert 35 år gamle Dan Johnny Myhre i en leilighet på Ammerud i Oslo 27. april 2016.

En 29 år gammel kvinne er tiltalt for parteringen og for å ha unnlatt å tilkalle hjelp. Rettssaken er berammet fra 17. april til 8. mai.

Trump møter Abe

Japans statsminister Shinzo Abe møter USAs president Donald Trump i Florida. De to skal blant annet drøfte temaer som handel og Nord-Koreas atom- og missilprogram.

Abes USA-besøk varer til og med 20. april.

Sykle til jobben?

Sykle til jobben-aksjonen går av stabelen for 45. gang. Den offisielle åpningen er 19. april, men først blir det gåtur til jobben med kulturminister Trine Skei Grande (V) i Oslo for å markere starten.

Spennende håndballtrekning

12. og 13. mai er det duket for finalehelg i kvinnenes mesterliga i håndball i Budapest. Klokka 18 i dag får vi svar på hvem som skal møtes i semifinalene.

Det er Györ, CSM Bucuresti, Rostov Don og Vardar Skopje som skal kjempe om mesterligatittelen.

(©NTB)

Populært