Meny

Familie som omkom i campingvognbrann etterlater seg tenåringsjente

Campingvognen var overtent da nødetatene kom til stedet. Tre personer er bekreftet omkommet etter brannen. Foto: Per Thime / Lyngdals Avis / NTB scanpix
Familien som lørdag mistet livet i en campingvognbrann på Sokn i Rogaland, etterlater seg en tenåringsdatter. Jenta blir ivaretatt av besteforeldrene.

– Hun blir godt ivaretatt av mormor, morfar og moster, sier kommunelege Hans Petter Torvik til Stavanger Aftenblad søndag. Sandnes-jenta som har mistet både moren, faren og sin eneste bror, går på videregående skole, skriver avisen.

Sørvest politidistrikt opplyser at de omkomne er sendt til obduksjon. Det vil trolig ta noen dager før politiet har sikker identifikasjon. Det er ikke flere savnede etter brannen.

– Det kan ta noen dager før vi får et sikkert svar. Arbeidet rundt identifikasjon og rundt brannårsak gjøres nøysommelig og det vil ta tid, sier etterforskningsleder Rikke Lyngdal i Sørvest politidistrikt til NTB søndag.

Politiet arbeidet lørdag på brannstedet med kriminalteknikere og annet personell som avhørte en rekke vitner på campingplassen.

Les også:  En død etter trafikkulykke på E39

Populært