Ransmistenkt pågrepet under nytt ran i Troms

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 30-årene som var etterlyst i forbindelse med et ran av en bensinstasjon i Troms fredag morgen, ble pågrepet da han begikk et nytt ran natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag kveld klokken 21 pågrep politiet i Troms en mann i 20-årene i forbindelse med et ran av en Shell-stasjon i Nordkjosbotn tidlig fredag morgen. Samtidig etterlyste de ytterligere en mann for ranet og ba ham melde seg for politiet.

Nytt ran

Klokken 3.18 natt til lørdag pågrep de mannen da han begikk et ran på en ny bensinstasjon i Tromsdalen i Tromsø.

– Han var maskert og hadde en kniv på seg. Han hadde en slik fremtoning at de ansatte utløste voldsalarmen og gikk og gjemte seg bak i butikken. Mens han forsynte seg med varer, kom vi til stedet og fikk pågrepet ham, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen, til NTB klokken 4.

Politiet var i området og lette etter mannen og dermed ble han pågrepet få minutter etter at voldsalarmen ble utløst.

Mannen var mistenkt i forbindelse med ranet i Nordkjosbotn. Politiet vil imidlertid ikke bekrefte hvilken rolle han hadde i forbindelse med dette ranet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Truet med våpen

Under det første ranet, skal 20-åringen som først ble pågrepet ha truet de ansatte med noe som lignet en svart pistol, for så å forsyne seg med verdier fra kassa. Ifølge politiet bekreftet overvåkningsbilder at han hadde våpen på seg.

– Vi har ikke funnet pistol på ham, men vi skal blant annet gjennomsøke bilen som ble brukt, sa Thomassen til NTB klokken 1. Under ranet fikk mannen med seg et mindre pengebeløp og noen tobakksvarer.

Mannen i 20-årene er tidligere straffedømt, bekrefter politiet.