Meny

Arne Beck kåret til årets fotograf

Arne Beck er kåret til årets fotograf av Norges Fotografforbund.

Beck fikk høyeste poengsum av 183 fotografer og 728 innsendte arbeid fra hele landet.

Beck mottok gullmedaljer for bildene «Desire – Anomaly» og «Enok Groven – Von Doren Watch Campaign». Han fikk bronsemedalje for bildet «Kairos – A portrait of time» og hederlig omtale for «Think Future–The Impressionist Magazine».

– En sterk samling bilder som viser stor bredde og teknisk mestring. Fotografen viser evne til også å kunne regissere modellene på en profesjonell måte. Dette gjør at han oppnår det lille ekstra som skal til for å kunne hente de høyeste poengsummene, skriver juryen i sin begrunnelse.

Beck har bachelor i kunsthistorie og nevroestetikk fra Universitetet i Bergen og driver sitt eget studio i byen, kalt Studio IMOTIV.

Norges Fotografforbunds landskonkurranse er Norges største fotokonkurranse og er åpen for medlemmer i Norges Fotografforbund og andre yrkesutøvende fotografer.

(©NTB)

Populært