Meny

13-åring fraranet mobiltelefon i Hommelvik

En 13 år gammel gutt ble fraranet en mobiltelefon i Hommelvik i Malvik kommune i Trøndelag søndag. En person er pågrepet for ranet, hvor en gutt ble skadd.

Ranet skjedde i Hommelvik sentrum klokken 14.30, og guttens foreldre tok kontakt med politiet.

Ifølge Bladet var tre 13-åringer ute og gikk sammen. Rundt 500 meter sør for bensinstasjonen i Hommelvik sentrum ble de oppsøkt av en person på sykkel.

– Én av dem snakket i mobiltelefonen og ble plutselig truet. Personen ranet til seg mobilen. Da gutten forsøkte å holde igjen sykkelen, ble han slått til i ansiktet. Han behandles nå for tannskader. Dette er blind vold, sier faren til en av guttene til avisa.

Det er flere involverte i episoden, og situasjonen er foreløpig litt uoversiktlig, ifølge operasjonsleder Ann Kristin Øie. Politiet skulle avhøre alle de involverte i løpet av søndag kveld.

Faren til den ene av guttene forteller at de får god oppfølging av både politi og helsevesen, men at guttene er skremt og oppskaket.

– Vi som foreldre er sjokkert over at noen kan gjøre slikt med så unge mennesker. Det er uforklarlig, sier faren til Bladet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært