Meny

13-åring fraranet mobiltelefon i Hommelvik

En 13 år gammel gutt ble fraranet en mobiltelefon i Hommelvik i Malvik kommune i Trøndelag søndag. En person er pågrepet for ranet, hvor en gutt ble skadd.

Ranet skjedde i Hommelvik sentrum klokken 14.30, og guttens foreldre tok kontakt med politiet.

Ifølge Bladet var tre 13-åringer ute og gikk sammen. Rundt 500 meter sør for bensinstasjonen i Hommelvik sentrum ble de oppsøkt av en person på sykkel.

– Én av dem snakket i mobiltelefonen og ble plutselig truet. Personen ranet til seg mobilen. Da gutten forsøkte å holde igjen sykkelen, ble han slått til i ansiktet. Han behandles nå for tannskader. Dette er blind vold, sier faren til en av guttene til avisa.

Det er flere involverte i episoden, og situasjonen er foreløpig litt uoversiktlig, ifølge operasjonsleder Ann Kristin Øie. Politiet skulle avhøre alle de involverte i løpet av søndag kveld.

Faren til den ene av guttene forteller at de får god oppfølging av både politi og helsevesen, men at guttene er skremt og oppskaket.

– Vi som foreldre er sjokkert over at noen kan gjøre slikt med så unge mennesker. Det er uforklarlig, sier faren til Bladet.

Populært