Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Hanad Ali / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 8. april.

Mekling på overtid

Klokken 5.30 var det fortsatt ingen enighet i meklingen mellom NHO og LO/YS. Partene hadde da sittet fem og en halv time på overtid hos riksmekler Nils Dalseide og forhandlet. Partene har meklet siden onsdag.

Det hadde heller ikke kommet noen signaler fra verken riksmekleren eller partene om framdriften i forhandlingene.

Lula sendt i fengsel

Brasils korrupsjonsdømte ekspresident Luiz Inácio Lula da Silva ble fløyet til den brasilianske byen Curitiba, hvor han skal sone en straff på 12 år.

– Jeg vil etterkomme pålegget. Jeg står ikke over loven. Hvis jeg ikke hadde hatt tro på loven, ville jeg ikke ha startet et politisk parti. Jeg ville ha startet en revolusjon, sa Lula til jublende tilhengere lørdag.

Mann død etter brann i Trump Tower

En mann døde av skadene han pådro seg da det brøt ut brann i en leilighet i 50. etasje i Trump Tower.

Mannen ble kjørt til sykehus med livstruende skader og døde kort tid senere, opplyste talsperson for brannvesenet i New York, Angelica Conroy, til CNN. Fire brannfolk ble skadd i arbeidet med å slukke brannen, men det skal ikke være alvorlig.

Bilbrann i Oslo

En bil ble helt utbrent på en parkeringsplass på Linderudsletta i Oslo i natt. Ingen personer ble skadd. Brannen spredte seg ikke, men to andre biler har fått skade av strålevarme, opplyste 110-sentralen i Oslo på Twitter.

– Man må ta høyde for at den kan være påtent, sa operasjonsleder Christian Chron Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Zucca fikk bank

Det ble en brutal sesongavslutning for Mats Zuccarello og hans New York Rangers da laget tapte 0–5 for Philadelphia Flyers.

Ikke bare fikk gjestene juling på isen, de måtte også se hjemmelaget feire en sluttspillplass Rangers selv ikke var i nærheten av. Med tapet var det klart at Rangers endte aller sist i sin avdeling.

(©NTB)

Populært