Meny

Åtte personer tiltalt for vold i bingohall i Oslo

Åtte menn er tiltalt for å ha banket opp en mann i 20-årene i et bingolokale på Ensjø i Oslo i juni 2017, skriver VG.

Mennene var ifølge tiltalen utstyrt med kniv, machete, golfkølle, kjetting og knokejern. Mannen som ble angrepet, ble brakt til sykehus med dype kutt, flere brudd, avkuttede sener, hodeskader og en avkuttet finger, skriver VG.

Angrepet skjedde inne i lokalet til Ensjø Bingo på ettermiddagen søndag 4. juni i fjor. Ni personer ble raskt pågrepet av politiet, og det er nå tatt ut tiltale mot åtte av dem. Alle var i alderen 17 til 23 år da voldsepisoden skjedde.

Ifølge tiltalen gikk den første av de tiltalte løs på fornærmede med machete. En annen stakk deretter mannen gjentatte ganger i låret med en kniv. En tredje forsøkte å slå mannen i hodet med et knokejern og stikke ham med kniv, mens en fjerde kastet en glassflaske mot fornærmede.

To av tre menn som holdt vakt ved døren, var utstyrt med golfkølle og kjetting. Den siste tiltalte slo mot hodet til en person som ønsket å hjelpe mannen i 20-årene.

Fire av mennene er også tiltalt for oppbevaring av 26 gram amfetamin og 700 gram hasj.

Rettssaken går i Oslo tingrett i perioden 20. august til 7. september.

Populært