Dette skjer i dag

Foto: Jonathan Brady / PA via AP / NTB scanpix
Foto: Jonathan Brady / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene andre påskedag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Diplomatfrist utløper

I dag utløper fristen for russiske diplomater som er bedt om å forlate Tyskland og flere andre land i kjølvannet av nervegiftattentatet i Storbritannia.

En rekke land med Storbritannia i spissen har utvist russiske diplomater etter nervegiftangrepet mot den russiske eksspionen Sergej Skripal og datteren Julia i Salisbury 3. mars.

Rakett med norsk innhold

I kveld klokken 22.30 er det planlagt oppskytning av en SpaceX-rakett fra Kennedy Space Center i Florida. Om bord på raketten er det instrumenter som Birkelandsenteret for romforskning ved Universitetet i Bergen har utviklet.

Instrumentet skal monteres på den internasjonale romstasjonen (ISS).

Påskeeggjakt i Washington

Førstedame Melania Trump er vertinne når Det hvite hus arrangerer den årlige tradisjonen med påskeeggjakt i parken utenfor presidentboligen.

Det er 140. gang påskeeggjakten arrangeres.

Seriestart i 1.-divisjon

I dag starter fotballsesongen på nest øverste nivå i Norge. Blant kampene finner vi opprykksfavoritt Viking som møter Kongsvinger på bortebane.

I eliteserien skal samtlige lag i aksjon. Blant annet tar Strømsgodset imot Brann, og Odd møter Rosenborg, som har til gode å vinne etter sesongens to første kamper.