Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Fraunhofer Institute FHR via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 2. april.

Kinesisk romstasjon brant opp i atmosfæren

Den kinesiske romstasjon Tiangong-1 styrtet mot jorda, men mesteparten brant opp i atmosfæren. Resten vil trolig lande sør i Stillehavet, og Kinas romfartsadministrasjon CMS mener det ikke er grunn til bekymring for at fragmentene skal gjøre skade.

Kina med toll-kunngjøring

Kina kunngjorde at de innfører toll på 128 amerikanske varer, inkludert frukt og svinekjøtt. Det kommer som følge av at USAs president Donald Trump har innført toll på stål og aluminium.

Det dreier seg om 15 prosent på frukt og 25 prosent på andre varer.

Ungdommer slo politifolk i Oslo

Flere politifolk ble slått av en gjeng med ungdommer da de ville hindre et slagsmål i Oslo sentrum. Politiet fikk melding like før klokka 1 om at det virket som det brygget opp til slagsmål utenfor kjøpesenteret Byporten.

Til sammen ti personer var involvert, de fleste er i 14-årsalderen.

10 år gammel jente funnet i god behold i Østfold

En 10 år gammel jente som var meldt savnet ved Skjeberg i Østfold, ble funnet i god behold.

Øst politidistrikt satte i gang en leteaksjon etter at hun ble meldt savnet i 17-tiden søndag. Jenta, som forlot hjemmet sitt etter å ha blitt sint på foreldrene sine, ble funnet i et uthus halvannen kilometer hjemmefra.

Norge vant mot Japan i curling-VM

De norske curlinggutta har full pott etter tre VM-kamper og 8-4-seier mot Japan. Det er annet år på rad at Steffen Walstad og hans mannskap representerer Norge i curling-VM.

I tillegg til Walstad som skip består det norske VM-laget av Magnus Vågberg, Magnus Nedregotten og Markus Høiberg, mens Steffen Mellemseter er med som reserve.

(©NTB)

Populært