Drapssiktet ektemann død

<p>Illustrasjonsfoto</p>
Illustrasjonsfoto Foto: NTB scanpix

En mann i 70-årene fra Lørenskog som siden januar i fjor har vært siktet for drapet på sin egen kone, er død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som ble pågrepet og siktet for forsettlig drap på sin 66 år gamle kone i januar i fjor, døde i slutten av februar, skriver Romerikes Blad. Dette blir bekreftet av politiadvokat i Øst politidistrikt, Guro Holm Hansen.

Fakta om drapssaker i Norge i 2017

I 2017 ble det startet etterforskning av etterforskning av 27 drapssaker her i landet. I tillegg kom fire saker knyttet til vold og dødsfall.

* 3. januar: En 66 år gammel kvinne blir funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus. Ektemannen på 71 år siktes først for grov kroppsskade med døden til følge, men siktelsen utvides til å gjelde drap. Obduksjonen viser at kvinnen trolig ble kvalt.

* 5. januar: En 42 år gammel eritreisk kvinne blir funnet død i en bolig på Nesbyen i Buskerud. Den 38 år gamle ektemannen, også han fra Eritrea, er siktet for drap. Han har forklart at han stakk kona med kniv.

* 22. januar: En 31 år gammel norsk-iransk mann blir funnet livløs i en bolig på Blakstad i Asker, og gjenoppliving lykkes ikke. To menn som meldte seg for politiet dagen etter, er siktet for drap. Ytterligere tre personer er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det.

* 25. januar: 38 år gamle Råger Holte blir funnet død i en bolig på Ler i Melhus kommune. Dagen etter blir en 27 år gammel mann pågrepet, siktet for grov vold med døden til følge. 28. januar blir siktelsen mot ham skjerpet til å gjelde drap. Ifølge tiltalen ble Holte stukket over 100 ganger med en bajonett. Den tiltalte er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 15 års forvaring, men varsler at han anker dommen.

* 29. januar: Den danske statsborgeren Mark Ole Jensen (52) blir funnet hardt skadd i et bolighus på Røyneberg i Sola i Rogaland og erklæres død kort tid etter. En 32 år gammel mann blir pågrepet samme dag og siktes for drap. I tiltalen legger påtalemyndigheten ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern.

* 14. februar: 45 år gamle Sigmund Olsen blir funnet død på en gård i Åmli kommune i Aust-Agder. Politiet sikter mannens 47 år gamle søster og hennes samboer på 37 år for drap eller medvirkning til dette. 37-åringen hevder han skjøt for å berge sitt eget liv. Han blir tiltalt for drap og for likskjending, mens drapssiktelsen mot kvinnen er frafalt.

* 23. februar: En 69 år gammel kvinne blir funnet død i boligen sin sør for Harstad. Sønnen på 38 år blir siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men han blir senere tiltalt for drap. Kvinnen ble ifølge tiltalen slått og sparket. Statsadvokaten har lagt ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern, ettersom gjerningsmannen blir regnet som psykotisk da drapet skal ha funnet sted.

* 25. februar: En 58 år gammel innsatt i Ringerike fengsel blir angrepet og dør kort tid etter av skadene. En 55-årig polsknorsk medfange blir siktet for drap. Han er i Ringerike tingrett dømt til 21 års forvaring. Han sonet fra før en dom for overlagt drap i Oslo i 2014. 58-åringen var sju ganger tidligere dømt for overgrep mot unge gutter og satt i varetekt i påvente av at en ny sak skulle opp for retten.

* 3. mars: En 20-årig kvinne blir fraktet til sykehus med kritiske skader i Levanger i Nord-Trøndelag. Den 27 år gamle ektemannen blir først siktet for kroppsskade, så for drapsforsøk. Kvinnen dør to dager senere på sykehus, og siktelsen skjerpes til forsettlig drap. Både kvinnen og mannen har eritreisk bakgrunn, og kvinnen kom til Norge på familiegjenforening åtte dager før hendelsen. Mannen har innrømmet at han tok kvelertak på henne i parets leilighet.

* 30. mars: En mann i 60-årene dør etter en voldshendelse i et boligfelt i Sørlia i nærheten av Steinkjer sentrum i Nord-Trøndelag. Den 24 år gamle sønnen blir siktet for forsettlig drap ved å slå faren i hodet med en stein på åpen gate. Han er Inntrøndelag tingrett dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern.

* Slutten av april: En 42 år gammel kvinne blir funnet død i sitt hjem i Åsane i Bergen. Lørdag 17. juni blir hennes 48 år gamle mann pågrepet og siktet for drap. Det er funnet spor av sovemedisin i kvinnens blod, og obduksjonen viser tegn til at hun kan ha blitt kvalt.

* 7. mai: En 48 år gammel kvinne blir funnet med omfattende skader i sin leilighet på Grønland i Oslo. En mann i 20-årene pågripes og siktes for drapsforsøk. Kvinnen dør tirsdag 15. august, og siktelsen endres til drap. Hun skal ha blitt utsatt for massiv vold.

* 7. mai: En mann i 40-årene dør etter en voldshendelse i en bolig i Ørje i Østfold. Mannens far i midten av 70-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Han erkjenner ikke straffskyld og hevder det skjedde i nødverge. I nødsamtalen kom det fram at den siktede brukte et slagvåpen.

* 11. juni: En kvinne i 50-årene blir funnet skadd i kjærestens bolig i Søndre Land i Oppland. Hun dør på sykehus. Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten døde hun av sykdom, men hadde også ytre skader. Kjæresten, som også er i 50-årene, ble siktet for kroppskrenkelse, men siktelsen er senere endret til familievold.

* 12. juni: En 16 år gammel gutt blir utsatt for en voldshendelse i nærheten av Holmlia skole i skoletiden. Han fraktes til barneintensiven på Rikshospitalet og blir erklært død halvannen måned senere, tirsdag 25. juli. En 18 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade. Siktede erkjenner å ha slått med flat hånd, men mener det ikke er en sammenheng mellom volden og sakens utfall.

* 15. juni: En 54 år gammel mann av tyrkisk opprinnelse blir funnet død i sin bolig på Hellerud i Oslo. Dagen etter opplyser politiet at de etterforsker saken som et drap. 26. juni opplyser de at to menn er siktet for drap eller medvirkning til dette. Den ene, en finsk mann i 50-årene, blir pågrepet i Finland. Den andre, en tyrkisk statsborger, blir pågrepet i Bulgaria.

* 26. juni: En tre år gammel jente fra Namdalen blir innlagt på sykehus med kritiske hodeskader. Hun dør to dager senere. Jentas mor og stefar er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

* 8. juli: 37 år gamle André Vollen blir funnet drept i en leilighet i Skien. To dager senere blir en mann i 20-årene pågrepet, siktet for drapet. Han blir også siktet for en voldshendelse i Skien 7. juli.

* 11. juli: En mann i 30-årene blir drept på Grefsen i Oslo. Mannens kone i 40-årene er siktet for drap. Kvinnen er norsk statsborger, mens mannen var utenlandsk statsborger. Drapet skal ha blitt begått med kniv.

* 18. juli: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen blir funnet død i ei hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune i Hallingdal. Den 25 år gamle kjæresten hennes, som selv fortalte politiet om drapet da han satt fastklemt etter en bilulykke samme morgen, er siktet for drap. Han innrømmer at han knivstakk kvinnen. I likhet med offeret er han norsk statsborger.

18. juli: En mann i 30-årene blir funnet med kritiske hodeskader på Bjerke i Oslo. To menn blir pågrepet dagen etter og siktet for drapsforsøk, den ene er i 40-årene og den andre en 29-åring uten lovlig opphold i Norge. Den skadde dør to dager etter hendelsen, og politiet skjerpet siktelsene til drap.

* 26. juli: 17 år gamle Marie Skuland og en kvinne på 23 år blir knivstukket på Sørlandssenteret i Kristiansand. 17-åringen døde av skadene drøye seks timer senere på Sørlandet sykehus. Samme dag blir en 15 år gammel jente pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk.

* 8. august: Roya Hashemi (24) blir funnet død i en bil på fylkesvei 33 ved Feiring i Eidsvoll i Akershus. Politiet pågriper en 38 år gammel mann i den samme bilen. Han er siktet for drap, og politiet opplyser at det ble brukt en kniv. Mannen, som er norsk statsborger med bakgrunn fra Midtøsten, skal ha hatt er kjæresteforhold til kvinnen. Hun var asylsøker fra de kurdiske områdene i Iran.

* 12. august: 26 år gamle Kjetil Kilen Aase blir funnet død i en bolig i et bofellesskap for personer med rus- og psykiatriproblemer på Ålgård i Gjesdal kommune i Rogaland. En 21 år gammel kvinne og en 29 år gammel mann er siktet for drap. Siktelsen mot 29-åringen er utvidet til å omfatte likskjending.

* 28. august: En kvinne i 60-årene blir funnet død i en bolig i Feiring i Eidsvoll kommune i Akershus. Politiet etterforsker saken som et drap, og etter en omfattende politiaksjon blir ektemannen, også han i 60-årene, pågrepet.

* 7. september: 20-årige Arvin Taravaty påføres livstruende skader når han blir stukket i overkroppen på Ellingsrud T-banestasjon i Oslo. 9. september dør han av skadene. En 23-årig mann blir pågrepet i det han kommer tilbake til Norge fra Marokko. Han er siktet for drap.

* 13. september: En mann i slutten av 50-årene blir erklært død etter en voldsepisode på kaia på Nakholmen i Indre Oslofjord. Politiet etterforsker saken som drap, og en 27-årig mann med litauisk statsborgerskap er siktet.

2. oktober: En mann som politiet antar var 52 år gamle Terje Sjåberg blir funnet død etter en brann i en boligblokk i Gamlegrensa i Skien. En 30 år gammel mann og kjæresten hans, en 27 år gammel kvinne, blir pågrepet og siktet for grovt skadeverk. Siktelsen mot 30-åringen er skjerpet til å gjelde drap.

3. oktober: En kvinne i 30-årene blir hardt skadd i en leilighet på Gausel i bydelen Hinna i Stavanger. Hun blir fraktet til sykehus, men dør senere av skadene. Ektemannen, også han i 30-årene, er siktet for drap eller medvirkning til dette. Politiet opplyser senere at mistanken mot ham er svekket, men siktelsen opprettholdes.

20. november: Gudrun Myrvang Thomassen (84) blir funnet død i sin bolig i Lenvik kommune i Troms. En 21 år gammel kvinne blir pågrepet og tilstår en måned etter.

27. desember: Ei tre måneder gammel jente blir innlagt på Ullevål sykehus i Oslo med kritiske skader. Jenta dør på sykehuset 7. januar 2018. Faren siktes for drap. Moren er siktet for passiv medvirkning til vold. Både moren og faren er i 30-årene. Familien bor til vanlig i Nordland, men var i Oslo på ferie.

Ifølge Kripos' statistikk, som kun omfatter drap, var det 25 drapssaker med 27 ofre og 31 gjerningspersoner i 2016. I 2015 var det 23 drap her i landet, mens tallet i 2014 var 27.

I tillegg til de nevnte sakene blir en 42 år gammel kvinne 26. september 2017 siktet for to drap som skal ha skjedd i Kristiansand flere år tilbake i tid. Politiet mener at hun drepte den 52 år gamle faren sin i 2002 og at hun forgiftet og drepte den 67 år gamle ekssamboeren sin i 2014.

(Kilde: NTB)

Den siktede erkjente å ha utført noe vold mot kona, men nektet for drap. Politiet på Romerike har tidligere opplyst at mannen har forklart at han ikke husker store deler av det hva som skjedde før kona ble funnet død i parets bolig på Fjellhamar 3. januar.

Etter at mannen ble pågrepet og siktet for drap, ble han sittende varetektsfengslet i lang tid, men ble senere løslatt.

Mannen i 70-årene ble, etter det avisen får opplyst, funnet død hjemme av helsepersonell som kom på et rutinemessig besøk. Det skal være snakk om et naturlig dødsfall.

Ifølge avisen vil Hansen nå i sin innstilling til statsadvokaten, innstille på at drapssaken henlegges.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
09:47 Huawei-topp kjemper mot utlevering til USA09:46 Sammenslåtte kommuner ble mer enn doblet i størrelse09:45 Ikke rettsmøte for terrorsiktet kvinne (29)09:27 Mer ekstremvær rammer Australia08:44 «Afrikas rikeste kvinne» anklages for å ha flådd Angola08:06 Mann påkjørt etter trafikkuhell i Tromsø07:46 Mystisk lungevirus har spredt seg til Sør-Korea07:44 Til sammen 27 mindreårige drept de siste ti årene06:42 «Parasite» er første fremmedspråklige film til å vinne gjev SAG-pris06:37 Kina bekrefter 139 nye virustilfeller06:35 Slik sikrer Norge EM-semifinale allerede mot Island06:30 Støre vil gjøre Ap til fredsparti06:02 Dette skjer i dag05:34 Dette skjedde i natt05:32 Frp kaller inn til krisemøte om regjeringsspørsmålet05:09 Frp sier nei til å bruke norske spesialstyrker i Mali05:00 Ruud holder Djokovic som favoritt i Australian Open04:39 Prins Harry: – Det var ikke noe annet alternativ04:35 Forskning: Nebbdyr trues av utryddelse i Australia04:23 Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers klare for Super Bowl-finale03:48 Mahomes førte Chiefs til Superbowl, møter 49ers03:45 Høie vil ikke ha forbud mot gentesting03:42 Oljeindustrien investerer mindre enn 1 prosent i grønn energi02:31 Arbeidstakere krever større del av kaka i forkant av årets lønnsoppgjør01:58 Varsler ny abortkamp i Arbeiderpartiet01:40 76 svært farlige innsatte har rømt fra et fengsel i Paraguay01:17 Intern strid i LO om lakseskatten00:51 Tre menn bekreftet drept i London00:36 Fylkesledere og stortingsrepresentanter ber Jensen ta Frp ut av regjering23:47 Unge Venstre-leder frykter flere seiere ryker om Frp går ut av regjering23:30 Thorstvedt scoret i Genk-debuten23:14 Messi ga Setién seier i Barcelona-debuten22:58 Brennhet Ronaldo økte Juventus-ledelsen22:57 Flere mindreårige pågrepet i Stavanger22:48 Mann med syl rispet togpassasjer i Bærum22:41 Fransk opprørspoliti granskes for vold mot demonstrant22:38 De norske langt bak i europacupstorslalåm22:05 Nærmere 500 skadd i gateslag i Beirut22:05 Thorstvedt scoret i Genk-debuten22:05 Mann med kniv truet flere passasjerer på tog i Bærum21:41 En mann siktet for drap i Hov i Søndre Land – tre pågrepne er løslatt21:25 Partitopper ber Jensen ta Frp ut av regjering20:50 Schiff anklager etterretningstjenestene i USA for å holde tilbake dokumenter20:45 Fire fylkesledere ber Jensen ta Frp ut av regjering20:25 21-åring dømt til nær sju års fengsel for drapsforsøk20:24 DN: Jensen ga Solberg advarsel for to uker siden20:01 Keepershow startet ny norsk EM-fest, 23-20-triumf over Sverige19:38 Van Dijk og Salah senket Solskjærs United i fartsfylt rivaloppgjør19:09 Terrorsiktes forsvarer nekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand19:05 Tidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner18:47 Regjeringsbråk får Bollestad til å droppe Malawi-reise18:03 Eriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like17:55 Frankrike og Storbritannia krever stans i utplasseringen av utenlandske krigere i Libya17:55 Lyon og Hegerberg avga poeng17:53 Finsk arbeider omkom i ulykke i Tonstad vindpark17:48 Ungarn og Island med EM-seirer, gunstig for Norge17:45 Jarstein sjanseløs mot Bayern Münchens stjernegalleri17:44 Bilfører til sykehus etter utforkjøring på Snarøya i Bærum17:42 Reiten briljerte med to assist og mål da Chelsea knuste Arsenal17:36 Utviklingsministeren besøker Malawi17:32 Kubacki med andre hoppseier på rad17:19 Skjebneuke for Solberg-regjeringen17:17 Rashford ute flere uker med ryggproblemer17:16 Straffemiss fra Vardy da Leicester tapte16:32 Meghans far kritiserer paret16:20 Nekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand16:19 Danmark tar enda et skritt mot kjempebru over Kattegat16:19 Tybring-Gjedde med ny bredside mot regjeringskolleger15:58 Island stoppet Portugal i EM, gunstig for Norge15:58 Brannen i kjemibygget på Blindern er slukket15:57 Merk deg datoene: Slik får du med deg årets heftigste stjerneskudd15:47 Politiet gir klarsignal for dusør i Hagen-saken15:31 Brann i kjemibygget på Blindern15:15 Fourcade i kanonform vant igjen – Christiansen på pallen15:10 Terrorsiktet kvinne kastet straks nikaben14:16 Noel ble for sterk for Kristoffersen14:13 Nordhus: Overbeviste myndighetene i oktober14:08 Bolsjunov sikret seieren på jaktstarten – Klæbo og Krüger på pallen13:38 Jente falt fra skiheis – luftambulanse på vei13:10 Israel bygger underjordisk forsvar ved grensen til Libanon12:50 Eckhoff holdt unna for konkurrentene og vant overlegent12:48 Døde ukrainere sendt hjem etter nedskytingen av fly12:31 Oransje farevarsel i Nordland – ventes svært mye regn11:59 Tåregass mot protest i Hongkong11:43 Johaug i ensom majestet til nok en verdenscupseier11:14 Tyskland: Libya må ikke bli et nytt Syria10:49 To menn tiltalt for drapsforsøk med hagle10:33 Nær 400 skadd under protester i Libanon10:12 Tidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner10:11 Hopp: Lundby nummer tre etter 1. omgang i Zao09:04 Mor fikk problemer med bilen. Da lot hun sønnen kjøre den08:48 Redningspersonell: Nær 400 skadd under protester i Libanon08:46 Hopp: Lundby nummer tre etter 1. omgang i Zao08:40 Innbruddstyv tatt på fersk gjerning i Porsgrunn – stupte ut av lukket vindu08:35 Minst 70 soldater drept i angrep i Jemen08:12 Full overtenning i bolighus i Roa på Hadeland08:10 Britiske medier: Dronningen har straffet Harry og Meghan hardt08:07 Bent Høie: – Du får hjelp, men det er ikke sikkert det er akkurat den hjelpen du hadde ønsket08:06 Spektakulær oppdagelse på Saturn: – Har omskrevet lærebøkene07:34 McGregor tilbake med et smell, knocket ut konkurrenten etter 40 sekunder
Siste nytt
09:47VerdenHuawei-topp kjemper mot utlevering til USA09:46NorgeSammenslåtte kommuner ble mer enn doblet i størrelse09:45NorgeIkke rettsmøte for terrorsiktet kvinne (29)09:27VerdenMer ekstremvær rammer Australia08:44Verden«Afrikas rikeste kvinne» anklages for å ha flådd Angola08:06NorgeMann påkjørt etter trafikkuhell i Tromsø07:46Helse og livsstilMystisk lungevirus har spredt seg til Sør-Korea07:44NorgeTil sammen 27 mindreårige drept de siste ti årene06:42Kultur«Parasite» er første fremmedspråklige film til å vinne gjev SAG-pris06:37Helse og livsstilKina bekrefter 139 nye virustilfeller06:35SportSlik sikrer Norge EM-semifinale allerede mot Island06:30PolitikkStøre vil gjøre Ap til fredsparti06:02NorgeDette skjer i dag05:34NorgeDette skjedde i natt05:32PolitikkFrp kaller inn til krisemøte om regjeringsspørsmålet05:09NorgeFrp sier nei til å bruke norske spesialstyrker i Mali05:00SportRuud holder Djokovic som favoritt i Australian Open04:39KulturPrins Harry: – Det var ikke noe annet alternativ04:35VerdenForskning: Nebbdyr trues av utryddelse i Australia04:23SportKansas City Chiefs og San Francisco 49ers klare for Super Bowl-finale03:48SportMahomes førte Chiefs til Superbowl, møter 49ers03:45Helse og livsstilHøie vil ikke ha forbud mot gentesting03:42PengerOljeindustrien investerer mindre enn 1 prosent i grønn energi02:31PengerArbeidstakere krever større del av kaka i forkant av årets lønnsoppgjør01:58Helse og livsstilVarsler ny abortkamp i Arbeiderpartiet01:40Verden76 svært farlige innsatte har rømt fra et fengsel i Paraguay01:17PengerIntern strid i LO om lakseskatten00:51VerdenTre menn bekreftet drept i London00:36NorgeFylkesledere og stortingsrepresentanter ber Jensen ta Frp ut av regjering23:47NorgeUnge Venstre-leder frykter flere seiere ryker om Frp går ut av regjering23:30SportThorstvedt scoret i Genk-debuten23:14SportMessi ga Setién seier i Barcelona-debuten22:58SportBrennhet Ronaldo økte Juventus-ledelsen22:57NorgeFlere mindreårige pågrepet i Stavanger22:48NorgeMann med syl rispet togpassasjer i Bærum22:41VerdenFransk opprørspoliti granskes for vold mot demonstrant22:38SportDe norske langt bak i europacupstorslalåm22:05VerdenNærmere 500 skadd i gateslag i Beirut22:05SportThorstvedt scoret i Genk-debuten22:05NorgeMann med kniv truet flere passasjerer på tog i Bærum21:41NorgeEn mann siktet for drap i Hov i Søndre Land – tre pågrepne er løslatt21:25PolitikkPartitopper ber Jensen ta Frp ut av regjering20:50PolitikkSchiff anklager etterretningstjenestene i USA for å holde tilbake dokumenter20:45PolitikkFire fylkesledere ber Jensen ta Frp ut av regjering20:25Norge21-åring dømt til nær sju års fengsel for drapsforsøk20:24PolitikkDN: Jensen ga Solberg advarsel for to uker siden20:01SportKeepershow startet ny norsk EM-fest, 23-20-triumf over Sverige19:38SportVan Dijk og Salah senket Solskjærs United i fartsfylt rivaloppgjør19:09NorgeTerrorsiktes forsvarer nekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand19:05NorgeTidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner18:47PolitikkRegjeringsbråk får Bollestad til å droppe Malawi-reise18:03VerdenEriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like17:55VerdenFrankrike og Storbritannia krever stans i utplasseringen av utenlandske krigere i Libya17:55SportLyon og Hegerberg avga poeng17:53NorgeFinsk arbeider omkom i ulykke i Tonstad vindpark17:48SportUngarn og Island med EM-seirer, gunstig for Norge17:45SportJarstein sjanseløs mot Bayern Münchens stjernegalleri17:44NorgeBilfører til sykehus etter utforkjøring på Snarøya i Bærum17:42SportReiten briljerte med to assist og mål da Chelsea knuste Arsenal17:36NorgeUtviklingsministeren besøker Malawi17:32SportKubacki med andre hoppseier på rad17:19PolitikkSkjebneuke for Solberg-regjeringen17:17SportRashford ute flere uker med ryggproblemer17:16SportStraffemiss fra Vardy da Leicester tapte16:32VerdenMeghans far kritiserer paret16:20NorgeNekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand16:19VerdenDanmark tar enda et skritt mot kjempebru over Kattegat16:19NorgeTybring-Gjedde med ny bredside mot regjeringskolleger15:58SportIsland stoppet Portugal i EM, gunstig for Norge15:58NorgeBrannen i kjemibygget på Blindern er slukket15:57VerdenMerk deg datoene: Slik får du med deg årets heftigste stjerneskudd15:47NorgePolitiet gir klarsignal for dusør i Hagen-saken15:31NorgeBrann i kjemibygget på Blindern15:15SportFourcade i kanonform vant igjen – Christiansen på pallen15:10NorgeTerrorsiktet kvinne kastet straks nikaben14:16SportNoel ble for sterk for Kristoffersen14:13NorgeNordhus: Overbeviste myndighetene i oktober14:08SportBolsjunov sikret seieren på jaktstarten – Klæbo og Krüger på pallen13:38NorgeJente falt fra skiheis – luftambulanse på vei13:10VerdenIsrael bygger underjordisk forsvar ved grensen til Libanon12:50SportEckhoff holdt unna for konkurrentene og vant overlegent12:48VerdenDøde ukrainere sendt hjem etter nedskytingen av fly12:31NorgeOransje farevarsel i Nordland – ventes svært mye regn11:59VerdenTåregass mot protest i Hongkong11:43SportJohaug i ensom majestet til nok en verdenscupseier11:14VerdenTyskland: Libya må ikke bli et nytt Syria10:49NorgeTo menn tiltalt for drapsforsøk med hagle10:33VerdenNær 400 skadd under protester i Libanon10:12NorgeTidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner10:11SportHopp: Lundby nummer tre etter 1. omgang i Zao09:04NorgeMor fikk problemer med bilen. Da lot hun sønnen kjøre den08:48VerdenRedningspersonell: Nær 400 skadd under protester i Libanon08:46SportHopp: Lundby nummer tre etter 1. omgang i Zao08:40NorgeInnbruddstyv tatt på fersk gjerning i Porsgrunn – stupte ut av lukket vindu08:35VerdenMinst 70 soldater drept i angrep i Jemen08:12NorgeFull overtenning i bolighus i Roa på Hadeland08:10VerdenBritiske medier: Dronningen har straffet Harry og Meghan hardt08:07Helse og livsstilBent Høie: – Du får hjelp, men det er ikke sikkert det er akkurat den hjelpen du hadde ønsket08:06VerdenSpektakulær oppdagelse på Saturn: – Har omskrevet lærebøkene07:34SportMcGregor tilbake med et smell, knocket ut konkurrenten etter 40 sekunder
Populært