Drapssiktet ektemann død

<p>Illustrasjonsfoto</p>
Illustrasjonsfoto Foto: NTB scanpix

En mann i 70-årene fra Lørenskog som siden januar i fjor har vært siktet for drapet på sin egen kone, er død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som ble pågrepet og siktet for forsettlig drap på sin 66 år gamle kone i januar i fjor, døde i slutten av februar, skriver Romerikes Blad. Dette blir bekreftet av politiadvokat i Øst politidistrikt, Guro Holm Hansen.

Fakta om drapssaker i Norge i 2017

I 2017 ble det startet etterforskning av etterforskning av 27 drapssaker her i landet. I tillegg kom fire saker knyttet til vold og dødsfall.

* 3. januar: En 66 år gammel kvinne blir funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus. Ektemannen på 71 år siktes først for grov kroppsskade med døden til følge, men siktelsen utvides til å gjelde drap. Obduksjonen viser at kvinnen trolig ble kvalt.

* 5. januar: En 42 år gammel eritreisk kvinne blir funnet død i en bolig på Nesbyen i Buskerud. Den 38 år gamle ektemannen, også han fra Eritrea, er siktet for drap. Han har forklart at han stakk kona med kniv.

* 22. januar: En 31 år gammel norsk-iransk mann blir funnet livløs i en bolig på Blakstad i Asker, og gjenoppliving lykkes ikke. To menn som meldte seg for politiet dagen etter, er siktet for drap. Ytterligere tre personer er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det.

* 25. januar: 38 år gamle Råger Holte blir funnet død i en bolig på Ler i Melhus kommune. Dagen etter blir en 27 år gammel mann pågrepet, siktet for grov vold med døden til følge. 28. januar blir siktelsen mot ham skjerpet til å gjelde drap. Ifølge tiltalen ble Holte stukket over 100 ganger med en bajonett. Den tiltalte er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 15 års forvaring, men varsler at han anker dommen.

* 29. januar: Den danske statsborgeren Mark Ole Jensen (52) blir funnet hardt skadd i et bolighus på Røyneberg i Sola i Rogaland og erklæres død kort tid etter. En 32 år gammel mann blir pågrepet samme dag og siktes for drap. I tiltalen legger påtalemyndigheten ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern.

* 14. februar: 45 år gamle Sigmund Olsen blir funnet død på en gård i Åmli kommune i Aust-Agder. Politiet sikter mannens 47 år gamle søster og hennes samboer på 37 år for drap eller medvirkning til dette. 37-åringen hevder han skjøt for å berge sitt eget liv. Han blir tiltalt for drap og for likskjending, mens drapssiktelsen mot kvinnen er frafalt.

* 23. februar: En 69 år gammel kvinne blir funnet død i boligen sin sør for Harstad. Sønnen på 38 år blir siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men han blir senere tiltalt for drap. Kvinnen ble ifølge tiltalen slått og sparket. Statsadvokaten har lagt ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern, ettersom gjerningsmannen blir regnet som psykotisk da drapet skal ha funnet sted.

* 25. februar: En 58 år gammel innsatt i Ringerike fengsel blir angrepet og dør kort tid etter av skadene. En 55-årig polsknorsk medfange blir siktet for drap. Han er i Ringerike tingrett dømt til 21 års forvaring. Han sonet fra før en dom for overlagt drap i Oslo i 2014. 58-åringen var sju ganger tidligere dømt for overgrep mot unge gutter og satt i varetekt i påvente av at en ny sak skulle opp for retten.

* 3. mars: En 20-årig kvinne blir fraktet til sykehus med kritiske skader i Levanger i Nord-Trøndelag. Den 27 år gamle ektemannen blir først siktet for kroppsskade, så for drapsforsøk. Kvinnen dør to dager senere på sykehus, og siktelsen skjerpes til forsettlig drap. Både kvinnen og mannen har eritreisk bakgrunn, og kvinnen kom til Norge på familiegjenforening åtte dager før hendelsen. Mannen har innrømmet at han tok kvelertak på henne i parets leilighet.

* 30. mars: En mann i 60-årene dør etter en voldshendelse i et boligfelt i Sørlia i nærheten av Steinkjer sentrum i Nord-Trøndelag. Den 24 år gamle sønnen blir siktet for forsettlig drap ved å slå faren i hodet med en stein på åpen gate. Han er Inntrøndelag tingrett dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern.

* Slutten av april: En 42 år gammel kvinne blir funnet død i sitt hjem i Åsane i Bergen. Lørdag 17. juni blir hennes 48 år gamle mann pågrepet og siktet for drap. Det er funnet spor av sovemedisin i kvinnens blod, og obduksjonen viser tegn til at hun kan ha blitt kvalt.

* 7. mai: En 48 år gammel kvinne blir funnet med omfattende skader i sin leilighet på Grønland i Oslo. En mann i 20-årene pågripes og siktes for drapsforsøk. Kvinnen dør tirsdag 15. august, og siktelsen endres til drap. Hun skal ha blitt utsatt for massiv vold.

* 7. mai: En mann i 40-årene dør etter en voldshendelse i en bolig i Ørje i Østfold. Mannens far i midten av 70-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Han erkjenner ikke straffskyld og hevder det skjedde i nødverge. I nødsamtalen kom det fram at den siktede brukte et slagvåpen.

* 11. juni: En kvinne i 50-årene blir funnet skadd i kjærestens bolig i Søndre Land i Oppland. Hun dør på sykehus. Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten døde hun av sykdom, men hadde også ytre skader. Kjæresten, som også er i 50-årene, ble siktet for kroppskrenkelse, men siktelsen er senere endret til familievold.

* 12. juni: En 16 år gammel gutt blir utsatt for en voldshendelse i nærheten av Holmlia skole i skoletiden. Han fraktes til barneintensiven på Rikshospitalet og blir erklært død halvannen måned senere, tirsdag 25. juli. En 18 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade. Siktede erkjenner å ha slått med flat hånd, men mener det ikke er en sammenheng mellom volden og sakens utfall.

* 15. juni: En 54 år gammel mann av tyrkisk opprinnelse blir funnet død i sin bolig på Hellerud i Oslo. Dagen etter opplyser politiet at de etterforsker saken som et drap. 26. juni opplyser de at to menn er siktet for drap eller medvirkning til dette. Den ene, en finsk mann i 50-årene, blir pågrepet i Finland. Den andre, en tyrkisk statsborger, blir pågrepet i Bulgaria.

* 26. juni: En tre år gammel jente fra Namdalen blir innlagt på sykehus med kritiske hodeskader. Hun dør to dager senere. Jentas mor og stefar er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

* 8. juli: 37 år gamle André Vollen blir funnet drept i en leilighet i Skien. To dager senere blir en mann i 20-årene pågrepet, siktet for drapet. Han blir også siktet for en voldshendelse i Skien 7. juli.

* 11. juli: En mann i 30-årene blir drept på Grefsen i Oslo. Mannens kone i 40-årene er siktet for drap. Kvinnen er norsk statsborger, mens mannen var utenlandsk statsborger. Drapet skal ha blitt begått med kniv.

* 18. juli: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen blir funnet død i ei hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune i Hallingdal. Den 25 år gamle kjæresten hennes, som selv fortalte politiet om drapet da han satt fastklemt etter en bilulykke samme morgen, er siktet for drap. Han innrømmer at han knivstakk kvinnen. I likhet med offeret er han norsk statsborger.

18. juli: En mann i 30-årene blir funnet med kritiske hodeskader på Bjerke i Oslo. To menn blir pågrepet dagen etter og siktet for drapsforsøk, den ene er i 40-årene og den andre en 29-åring uten lovlig opphold i Norge. Den skadde dør to dager etter hendelsen, og politiet skjerpet siktelsene til drap.

* 26. juli: 17 år gamle Marie Skuland og en kvinne på 23 år blir knivstukket på Sørlandssenteret i Kristiansand. 17-åringen døde av skadene drøye seks timer senere på Sørlandet sykehus. Samme dag blir en 15 år gammel jente pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk.

* 8. august: Roya Hashemi (24) blir funnet død i en bil på fylkesvei 33 ved Feiring i Eidsvoll i Akershus. Politiet pågriper en 38 år gammel mann i den samme bilen. Han er siktet for drap, og politiet opplyser at det ble brukt en kniv. Mannen, som er norsk statsborger med bakgrunn fra Midtøsten, skal ha hatt er kjæresteforhold til kvinnen. Hun var asylsøker fra de kurdiske områdene i Iran.

* 12. august: 26 år gamle Kjetil Kilen Aase blir funnet død i en bolig i et bofellesskap for personer med rus- og psykiatriproblemer på Ålgård i Gjesdal kommune i Rogaland. En 21 år gammel kvinne og en 29 år gammel mann er siktet for drap. Siktelsen mot 29-åringen er utvidet til å omfatte likskjending.

* 28. august: En kvinne i 60-årene blir funnet død i en bolig i Feiring i Eidsvoll kommune i Akershus. Politiet etterforsker saken som et drap, og etter en omfattende politiaksjon blir ektemannen, også han i 60-årene, pågrepet.

* 7. september: 20-årige Arvin Taravaty påføres livstruende skader når han blir stukket i overkroppen på Ellingsrud T-banestasjon i Oslo. 9. september dør han av skadene. En 23-årig mann blir pågrepet i det han kommer tilbake til Norge fra Marokko. Han er siktet for drap.

* 13. september: En mann i slutten av 50-årene blir erklært død etter en voldsepisode på kaia på Nakholmen i Indre Oslofjord. Politiet etterforsker saken som drap, og en 27-årig mann med litauisk statsborgerskap er siktet.

2. oktober: En mann som politiet antar var 52 år gamle Terje Sjåberg blir funnet død etter en brann i en boligblokk i Gamlegrensa i Skien. En 30 år gammel mann og kjæresten hans, en 27 år gammel kvinne, blir pågrepet og siktet for grovt skadeverk. Siktelsen mot 30-åringen er skjerpet til å gjelde drap.

3. oktober: En kvinne i 30-årene blir hardt skadd i en leilighet på Gausel i bydelen Hinna i Stavanger. Hun blir fraktet til sykehus, men dør senere av skadene. Ektemannen, også han i 30-årene, er siktet for drap eller medvirkning til dette. Politiet opplyser senere at mistanken mot ham er svekket, men siktelsen opprettholdes.

20. november: Gudrun Myrvang Thomassen (84) blir funnet død i sin bolig i Lenvik kommune i Troms. En 21 år gammel kvinne blir pågrepet og tilstår en måned etter.

27. desember: Ei tre måneder gammel jente blir innlagt på Ullevål sykehus i Oslo med kritiske skader. Jenta dør på sykehuset 7. januar 2018. Faren siktes for drap. Moren er siktet for passiv medvirkning til vold. Både moren og faren er i 30-årene. Familien bor til vanlig i Nordland, men var i Oslo på ferie.

Ifølge Kripos' statistikk, som kun omfatter drap, var det 25 drapssaker med 27 ofre og 31 gjerningspersoner i 2016. I 2015 var det 23 drap her i landet, mens tallet i 2014 var 27.

I tillegg til de nevnte sakene blir en 42 år gammel kvinne 26. september 2017 siktet for to drap som skal ha skjedd i Kristiansand flere år tilbake i tid. Politiet mener at hun drepte den 52 år gamle faren sin i 2002 og at hun forgiftet og drepte den 67 år gamle ekssamboeren sin i 2014.

(Kilde: NTB)

Den siktede erkjente å ha utført noe vold mot kona, men nektet for drap. Politiet på Romerike har tidligere opplyst at mannen har forklart at han ikke husker store deler av det hva som skjedde før kona ble funnet død i parets bolig på Fjellhamar 3. januar.

Etter at mannen ble pågrepet og siktet for drap, ble han sittende varetektsfengslet i lang tid, men ble senere løslatt.

Mannen i 70-årene ble, etter det avisen får opplyst, funnet død hjemme av helsepersonell som kom på et rutinemessig besøk. Det skal være snakk om et naturlig dødsfall.

Ifølge avisen vil Hansen nå i sin innstilling til statsadvokaten, innstille på at drapssaken henlegges.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
07:35 – Et kupp for de rødgrønne å få Venstre med på laget07:30 FN kritiserer Iran for henrettelser av mindreårige07:18 Nedgang for Equinor i tredje kvartal07:15 Hovland med marerittrunde i Japan07:13 Milliardoverskudd for Norwegian07:11 Nordea nedskriver for milliarder og varsler sparerunde06:44 Norwegian og kinesisk bank sammen om nytt selskap som skal eie fly06:29 Thailands konge sparker flere embetsmenn06:27 Norge skal lede utvikling av helseberedskap ved terrorangrep i Europa05:54 Boligbyggingen i Oslo ned 60 prosent05:47 Republikanere hindret riksrettshøring i flere timer05:32 Dette skjedde i natt05:30 Putin lover storsatsing på Afrika04:48 Tidligere Nissan-topp ber om at saken mot ham droppes04:46 Aktor trakk tiltale om 20 år gamle overgrep mot halvsøster i Bergen04:30 Busser, butikker og skoler lammet av streiken i Bolivia03:57 Motorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn03:21 Store protester i Chile tross løfter om sosiale reformer03:00 Medvind for motstandere av vindkraft02:28 Sjeføkonom spår fall i boligmarkedet02:21 Seksualforbrytere saksøker politiet etter «knask-eller-knep»-nekt i USA01:46 Servitører betaler skatt av tips uten å få noe tilbake01:27 Trudeau utelukker koalisjonsregjering etter knepen valgseier00:37 Tesla leverte overraskende positivt resultat00:07 Skylagring drar opp resultatet til Microsoft23:59 Sjaman Dureks bok stoppes23:34 Messi satte mesterligarekord i heldig seier23:04 Liverpool endte tapsrekken på bortebane med storseier23:00 Salzburg tapte til tross for nytt Haaland-show22:53 Motorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn og Fjordane22:38 Også Elkjøp ba ansatte jobbe uten lønn21:48 Raja melder seg på i lederkampen i Venstre21:31 SV vil skrote fergerfri-satsing: – Lite seriøst21:31 – Jeg må ha fått flere hundre poser med matvarer. Dette var den eneste måten jeg kunne overleve på21:19 Dødstallene stiger mens uroen fortsetter i Chile20:33 Politihøgskolen raser mot regjeringens kuttforslag19:53 Israels president har gitt Benny Gantz regjeringsoppdrag18:58 Har du det ene av disse førerkortene, må du skynde deg18:57 – Regjeringen går historisk langt i å føye seg etter Israel18:19 Forsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15 Storstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34 Knivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32 Mann mistet livet i ulykke i Brønnøy16:56 Lene Marie Fossen er død16:54 Kagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25 Forskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06 Tankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57 Trump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32 Sjaman Dureks bok stoppes15:27 Midtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19 I helga stilles klokka til vintertid15:10 Mann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32 Verdens største tretopphus brant opp14:28 Spanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37 Stort slagsmål på Stovner i Oslo13:36 Mest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26 Google hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19 Drapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19 16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10 Issmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49 Hardarson forlenger med Start12:40 Tunisias nye president tatt i ed12:31 Russland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09 Ber publikum om videoer av ambulansekapringen11:37 Ap-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21 Svakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21 Full bortekrise for Solskjær11:20 Skamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19 Russlands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02 PST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01 Kippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37 39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34 De fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13 MDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12 Mann forskanset seg på museum i Frankrike09:56 Direkte: Følg spørretimen på Stortinget09:47 Færre lovbrudd ble oppklart09:45 Granskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08 Lonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07 Botswanas politiske stabilitet på prøve09:04 15 norske alpinister til Sölden09:03 Jevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35 Stein Erik Hagen går inn i SATS07:35 Norges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09 Skadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04 Norge gir 3 milliarder til renere hav06:33 Rapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28 Nye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27 Stöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15 De siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:25 Mann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04 En av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39 Opposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35 Regjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07 Medier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04 Chiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56 Ambassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55 Beboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg
Siste nytt
07:35Politikk– Et kupp for de rødgrønne å få Venstre med på laget07:30VerdenFN kritiserer Iran for henrettelser av mindreårige07:18NorgeNedgang for Equinor i tredje kvartal07:15SportHovland med marerittrunde i Japan07:13NorgeMilliardoverskudd for Norwegian07:11VerdenNordea nedskriver for milliarder og varsler sparerunde06:44PengerNorwegian og kinesisk bank sammen om nytt selskap som skal eie fly06:29VerdenThailands konge sparker flere embetsmenn06:27NorgeNorge skal lede utvikling av helseberedskap ved terrorangrep i Europa05:54NorgeBoligbyggingen i Oslo ned 60 prosent05:47VerdenRepublikanere hindret riksrettshøring i flere timer05:32NorgeDette skjedde i natt05:30VerdenPutin lover storsatsing på Afrika04:48VerdenTidligere Nissan-topp ber om at saken mot ham droppes04:46NorgeAktor trakk tiltale om 20 år gamle overgrep mot halvsøster i Bergen04:30VerdenBusser, butikker og skoler lammet av streiken i Bolivia03:57NorgeMotorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn03:21VerdenStore protester i Chile tross løfter om sosiale reformer03:00NorgeMedvind for motstandere av vindkraft02:28PengerSjeføkonom spår fall i boligmarkedet02:21VerdenSeksualforbrytere saksøker politiet etter «knask-eller-knep»-nekt i USA01:46NorgeServitører betaler skatt av tips uten å få noe tilbake01:27VerdenTrudeau utelukker koalisjonsregjering etter knepen valgseier00:37VerdenTesla leverte overraskende positivt resultat00:07VerdenSkylagring drar opp resultatet til Microsoft23:59NorgeSjaman Dureks bok stoppes23:34SportMessi satte mesterligarekord i heldig seier23:04SportLiverpool endte tapsrekken på bortebane med storseier23:00SportSalzburg tapte til tross for nytt Haaland-show22:53NorgeMotorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn og Fjordane22:38PengerOgså Elkjøp ba ansatte jobbe uten lønn21:48PolitikkRaja melder seg på i lederkampen i Venstre21:31MotorSV vil skrote fergerfri-satsing: – Lite seriøst21:31Norge– Jeg må ha fått flere hundre poser med matvarer. Dette var den eneste måten jeg kunne overleve på21:19VerdenDødstallene stiger mens uroen fortsetter i Chile20:33NorgePolitihøgskolen raser mot regjeringens kuttforslag19:53VerdenIsraels president har gitt Benny Gantz regjeringsoppdrag18:58MotorHar du det ene av disse førerkortene, må du skynde deg18:57Politikk– Regjeringen går historisk langt i å føye seg etter Israel18:19NorgeForsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15SportStorstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34NorgeKnivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32NorgeMann mistet livet i ulykke i Brønnøy16:56KulturLene Marie Fossen er død16:54NorgeKagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25VerdenForskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06NorgeTankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57VerdenTrump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32KulturSjaman Dureks bok stoppes15:27PolitikkMidtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19NorgeI helga stilles klokka til vintertid15:10NorgeMann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32VerdenVerdens største tretopphus brant opp14:28SportSpanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37NorgeStort slagsmål på Stovner i Oslo13:36NorgeMest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26Helse og livsstilGoogle hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19NorgeDrapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19Norge16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10VerdenIssmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49SportHardarson forlenger med Start12:40PolitikkTunisias nye president tatt i ed12:31VerdenRussland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09NorgeBer publikum om videoer av ambulansekapringen11:37Helse og livsstilAp-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21PengerSvakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21SportFull bortekrise for Solskjær11:20PolitikkSkamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19SportRusslands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02NorgePST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01SportKippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37Verden39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34StemmerDe fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13PolitikkMDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12VerdenMann forskanset seg på museum i Frankrike09:56PolitikkDirekte: Følg spørretimen på Stortinget09:47NorgeFærre lovbrudd ble oppklart09:45VerdenGranskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08ReiseLonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07PolitikkBotswanas politiske stabilitet på prøve09:04Sport15 norske alpinister til Sölden09:03PengerJevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35PengerStein Erik Hagen går inn i SATS07:35NorgeNorges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09SportSkadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04NorgeNorge gir 3 milliarder til renere hav06:33Helse og livsstilRapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28PengerNye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27SportStöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15NorgeDe siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:25NorgeMann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04NorgeEn av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39VerdenOpposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35Helse og livsstilRegjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07VerdenMedier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04VerdenChiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56VerdenAmbassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55NorgeBeboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg
Populært