Meny

Drapssiktet ektemann død

Illustrasjonsfoto Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 70-årene fra Lørenskog som siden januar i fjor har vært siktet for drapet på sin egen kone, er død.

Mannen, som ble pågrepet og siktet for forsettlig drap på sin 66 år gamle kone i januar i fjor, døde i slutten av februar, skriver Romerikes Blad. Dette blir bekreftet av politiadvokat i Øst politidistrikt, Guro Holm Hansen.

Fakta om drapssaker i Norge i 2017

I 2017 ble det startet etterforskning av etterforskning av 27 drapssaker her i landet. I tillegg kom fire saker knyttet til vold og dødsfall.

* 3. januar: En 66 år gammel kvinne blir funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus. Ektemannen på 71 år siktes først for grov kroppsskade med døden til følge, men siktelsen utvides til å gjelde drap. Obduksjonen viser at kvinnen trolig ble kvalt.

* 5. januar: En 42 år gammel eritreisk kvinne blir funnet død i en bolig på Nesbyen i Buskerud. Den 38 år gamle ektemannen, også han fra Eritrea, er siktet for drap. Han har forklart at han stakk kona med kniv.

* 22. januar: En 31 år gammel norsk-iransk mann blir funnet livløs i en bolig på Blakstad i Asker, og gjenoppliving lykkes ikke. To menn som meldte seg for politiet dagen etter, er siktet for drap. Ytterligere tre personer er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det.

* 25. januar: 38 år gamle Råger Holte blir funnet død i en bolig på Ler i Melhus kommune. Dagen etter blir en 27 år gammel mann pågrepet, siktet for grov vold med døden til følge. 28. januar blir siktelsen mot ham skjerpet til å gjelde drap. Ifølge tiltalen ble Holte stukket over 100 ganger med en bajonett. Den tiltalte er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 15 års forvaring, men varsler at han anker dommen.

* 29. januar: Den danske statsborgeren Mark Ole Jensen (52) blir funnet hardt skadd i et bolighus på Røyneberg i Sola i Rogaland og erklæres død kort tid etter. En 32 år gammel mann blir pågrepet samme dag og siktes for drap. I tiltalen legger påtalemyndigheten ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern.

* 14. februar: 45 år gamle Sigmund Olsen blir funnet død på en gård i Åmli kommune i Aust-Agder. Politiet sikter mannens 47 år gamle søster og hennes samboer på 37 år for drap eller medvirkning til dette. 37-åringen hevder han skjøt for å berge sitt eget liv. Han blir tiltalt for drap og for likskjending, mens drapssiktelsen mot kvinnen er frafalt.

* 23. februar: En 69 år gammel kvinne blir funnet død i boligen sin sør for Harstad. Sønnen på 38 år blir siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men han blir senere tiltalt for drap. Kvinnen ble ifølge tiltalen slått og sparket. Statsadvokaten har lagt ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern, ettersom gjerningsmannen blir regnet som psykotisk da drapet skal ha funnet sted.

* 25. februar: En 58 år gammel innsatt i Ringerike fengsel blir angrepet og dør kort tid etter av skadene. En 55-årig polsknorsk medfange blir siktet for drap. Han er i Ringerike tingrett dømt til 21 års forvaring. Han sonet fra før en dom for overlagt drap i Oslo i 2014. 58-åringen var sju ganger tidligere dømt for overgrep mot unge gutter og satt i varetekt i påvente av at en ny sak skulle opp for retten.

* 3. mars: En 20-årig kvinne blir fraktet til sykehus med kritiske skader i Levanger i Nord-Trøndelag. Den 27 år gamle ektemannen blir først siktet for kroppsskade, så for drapsforsøk. Kvinnen dør to dager senere på sykehus, og siktelsen skjerpes til forsettlig drap. Både kvinnen og mannen har eritreisk bakgrunn, og kvinnen kom til Norge på familiegjenforening åtte dager før hendelsen. Mannen har innrømmet at han tok kvelertak på henne i parets leilighet.

* 30. mars: En mann i 60-årene dør etter en voldshendelse i et boligfelt i Sørlia i nærheten av Steinkjer sentrum i Nord-Trøndelag. Den 24 år gamle sønnen blir siktet for forsettlig drap ved å slå faren i hodet med en stein på åpen gate. Han er Inntrøndelag tingrett dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern.

* Slutten av april: En 42 år gammel kvinne blir funnet død i sitt hjem i Åsane i Bergen. Lørdag 17. juni blir hennes 48 år gamle mann pågrepet og siktet for drap. Det er funnet spor av sovemedisin i kvinnens blod, og obduksjonen viser tegn til at hun kan ha blitt kvalt.

* 7. mai: En 48 år gammel kvinne blir funnet med omfattende skader i sin leilighet på Grønland i Oslo. En mann i 20-årene pågripes og siktes for drapsforsøk. Kvinnen dør tirsdag 15. august, og siktelsen endres til drap. Hun skal ha blitt utsatt for massiv vold.

* 7. mai: En mann i 40-årene dør etter en voldshendelse i en bolig i Ørje i Østfold. Mannens far i midten av 70-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Han erkjenner ikke straffskyld og hevder det skjedde i nødverge. I nødsamtalen kom det fram at den siktede brukte et slagvåpen.

* 11. juni: En kvinne i 50-årene blir funnet skadd i kjærestens bolig i Søndre Land i Oppland. Hun dør på sykehus. Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten døde hun av sykdom, men hadde også ytre skader. Kjæresten, som også er i 50-årene, ble siktet for kroppskrenkelse, men siktelsen er senere endret til familievold.

* 12. juni: En 16 år gammel gutt blir utsatt for en voldshendelse i nærheten av Holmlia skole i skoletiden. Han fraktes til barneintensiven på Rikshospitalet og blir erklært død halvannen måned senere, tirsdag 25. juli. En 18 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade. Siktede erkjenner å ha slått med flat hånd, men mener det ikke er en sammenheng mellom volden og sakens utfall.

* 15. juni: En 54 år gammel mann av tyrkisk opprinnelse blir funnet død i sin bolig på Hellerud i Oslo. Dagen etter opplyser politiet at de etterforsker saken som et drap. 26. juni opplyser de at to menn er siktet for drap eller medvirkning til dette. Den ene, en finsk mann i 50-årene, blir pågrepet i Finland. Den andre, en tyrkisk statsborger, blir pågrepet i Bulgaria.

* 26. juni: En tre år gammel jente fra Namdalen blir innlagt på sykehus med kritiske hodeskader. Hun dør to dager senere. Jentas mor og stefar er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

* 8. juli: 37 år gamle André Vollen blir funnet drept i en leilighet i Skien. To dager senere blir en mann i 20-årene pågrepet, siktet for drapet. Han blir også siktet for en voldshendelse i Skien 7. juli.

* 11. juli: En mann i 30-årene blir drept på Grefsen i Oslo. Mannens kone i 40-årene er siktet for drap. Kvinnen er norsk statsborger, mens mannen var utenlandsk statsborger. Drapet skal ha blitt begått med kniv.

* 18. juli: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen blir funnet død i ei hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune i Hallingdal. Den 25 år gamle kjæresten hennes, som selv fortalte politiet om drapet da han satt fastklemt etter en bilulykke samme morgen, er siktet for drap. Han innrømmer at han knivstakk kvinnen. I likhet med offeret er han norsk statsborger.

18. juli: En mann i 30-årene blir funnet med kritiske hodeskader på Bjerke i Oslo. To menn blir pågrepet dagen etter og siktet for drapsforsøk, den ene er i 40-årene og den andre en 29-åring uten lovlig opphold i Norge. Den skadde dør to dager etter hendelsen, og politiet skjerpet siktelsene til drap.

* 26. juli: 17 år gamle Marie Skuland og en kvinne på 23 år blir knivstukket på Sørlandssenteret i Kristiansand. 17-åringen døde av skadene drøye seks timer senere på Sørlandet sykehus. Samme dag blir en 15 år gammel jente pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk.

* 8. august: Roya Hashemi (24) blir funnet død i en bil på fylkesvei 33 ved Feiring i Eidsvoll i Akershus. Politiet pågriper en 38 år gammel mann i den samme bilen. Han er siktet for drap, og politiet opplyser at det ble brukt en kniv. Mannen, som er norsk statsborger med bakgrunn fra Midtøsten, skal ha hatt er kjæresteforhold til kvinnen. Hun var asylsøker fra de kurdiske områdene i Iran.

* 12. august: 26 år gamle Kjetil Kilen Aase blir funnet død i en bolig i et bofellesskap for personer med rus- og psykiatriproblemer på Ålgård i Gjesdal kommune i Rogaland. En 21 år gammel kvinne og en 29 år gammel mann er siktet for drap. Siktelsen mot 29-åringen er utvidet til å omfatte likskjending.

* 28. august: En kvinne i 60-årene blir funnet død i en bolig i Feiring i Eidsvoll kommune i Akershus. Politiet etterforsker saken som et drap, og etter en omfattende politiaksjon blir ektemannen, også han i 60-årene, pågrepet.

* 7. september: 20-årige Arvin Taravaty påføres livstruende skader når han blir stukket i overkroppen på Ellingsrud T-banestasjon i Oslo. 9. september dør han av skadene. En 23-årig mann blir pågrepet i det han kommer tilbake til Norge fra Marokko. Han er siktet for drap.

* 13. september: En mann i slutten av 50-årene blir erklært død etter en voldsepisode på kaia på Nakholmen i Indre Oslofjord. Politiet etterforsker saken som drap, og en 27-årig mann med litauisk statsborgerskap er siktet.

2. oktober: En mann som politiet antar var 52 år gamle Terje Sjåberg blir funnet død etter en brann i en boligblokk i Gamlegrensa i Skien. En 30 år gammel mann og kjæresten hans, en 27 år gammel kvinne, blir pågrepet og siktet for grovt skadeverk. Siktelsen mot 30-åringen er skjerpet til å gjelde drap.

3. oktober: En kvinne i 30-årene blir hardt skadd i en leilighet på Gausel i bydelen Hinna i Stavanger. Hun blir fraktet til sykehus, men dør senere av skadene. Ektemannen, også han i 30-årene, er siktet for drap eller medvirkning til dette. Politiet opplyser senere at mistanken mot ham er svekket, men siktelsen opprettholdes.

20. november: Gudrun Myrvang Thomassen (84) blir funnet død i sin bolig i Lenvik kommune i Troms. En 21 år gammel kvinne blir pågrepet og tilstår en måned etter.

27. desember: Ei tre måneder gammel jente blir innlagt på Ullevål sykehus i Oslo med kritiske skader. Jenta dør på sykehuset 7. januar 2018. Faren siktes for drap. Moren er siktet for passiv medvirkning til vold. Både moren og faren er i 30-årene. Familien bor til vanlig i Nordland, men var i Oslo på ferie.

Ifølge Kripos' statistikk, som kun omfatter drap, var det 25 drapssaker med 27 ofre og 31 gjerningspersoner i 2016. I 2015 var det 23 drap her i landet, mens tallet i 2014 var 27.

I tillegg til de nevnte sakene blir en 42 år gammel kvinne 26. september 2017 siktet for to drap som skal ha skjedd i Kristiansand flere år tilbake i tid. Politiet mener at hun drepte den 52 år gamle faren sin i 2002 og at hun forgiftet og drepte den 67 år gamle ekssamboeren sin i 2014.

(Kilde: NTB)

Den siktede erkjente å ha utført noe vold mot kona, men nektet for drap. Politiet på Romerike har tidligere opplyst at mannen har forklart at han ikke husker store deler av det hva som skjedde før kona ble funnet død i parets bolig på Fjellhamar 3. januar.

Etter at mannen ble pågrepet og siktet for drap, ble han sittende varetektsfengslet i lang tid, men ble senere løslatt.

Mannen i 70-årene ble, etter det avisen får opplyst, funnet død hjemme av helsepersonell som kom på et rutinemessig besøk. Det skal være snakk om et naturlig dødsfall.

Ifølge avisen vil Hansen nå i sin innstilling til statsadvokaten, innstille på at drapssaken henlegges.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:45 En person omkom i trafikkulykke i Moss02:38 Sorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren02:31 MC-fører til sykehus etter kollisjon med elg01:39 Fredsbevarer for FN drept i mineeksplosjon i Mali01:15 Fem hentet ned fra fjellet i Sør-Norge00:48 KKK-leder drept i USA – kona dømt til livstid00:25 15 år gammel sjåfør stoppet i kontroll00:10 Sudans militærjunta og protestleder enige om flere samtaler23:40 Norwegian vant søksmål om «kundenapping»23:15 Pave Frans holdt påskemesse i Peterskirken22:43 Kosovo hentet hjem 74 barn fra Syria22:32 Trakk 66 Lotto-millionærer påskeaften22:13 Ødegaards hjørnespark ga tre Vitesse-mål21:56 Carlsen med sliteseier mot tysk 14-åring21:23 Fem til legevakt etter brann i Masfjorden21:05 Forbrukerrådet: Taushetsplikt ikke godt nok ivaretatt på mange legekontor20:51 Ghulam (42) var beryktet gjengleder i Oslo: – Nå vil jeg gi noe tilbake20:15 Hund angrep politi19:43 Sommertemperaturer flere steder påskeaften19:39 Over 700 klimaaktivister pågrepet i London19:04 Nytt tennissjokk i Monte Carlo: Nadal feid av banen i semifinalen18:45 Nordmann tilstår drap i Latvia18:11 Sudans protestledere skal møte militærrådet18:06 Skogbrann i Larvik truer bebyggelse17:43 – «Ukjente Bjørnar»? Den lappen blir hengende på kontordøra17:37 Røde Kors: 17 redningsoppdrag påskeaften17:28 Over 200 pågrepet under gule vester-protest i Paris16:52 Tripoli-regjeringens styrker går til motangrep15:46 Røde Kors: Økende fare for tunge snøskavler som utløser skred15:39 Ruter advarer mot svindel-sms15:23 18-åring sikret Manchester City revansj mot Tottenham15:18 Ruter advarer mot svindel-sms15:08 Kabul-angrep avsluttet – angriperne drept15:02 Målpoeng for norske Shenzhen-profiler14:55 Nord-Korea kritiserer Boltons rolle i atomforhandlingene14:43 Sent baklengsmål kan skape trøbbel for Milans mesterligahåp14:32 Forbund vil stoppe undersjøiske tunneler14:30 Politikilde: – Notre-Dame-brannen startet i midten av taket13:57 Fant 3.500 år gammel grav i Luxor – oppsiktsvekkende funn13:50 Svømming: Årets raskeste tatt for doping13:46 Tre City-spillere nominert til årets Premier League-spiller av spillerne selv13:33 Mueller-rapporten i bokform inn på bestselgerliste13:04 Russisk agent innrømmer skyld12:58 Kenyansk OL-mester utestengt i fire år for doping12:49 Det er fisket skrei for en milliard kroner i Lofoten12:09 To alvorlig skadd da buss på vei fra Norge kjørte av veien i Sverige12:03 Betydelig snøskredfare i Nord-Norge11:54 – 27 soldater drept av IS i Syria11:49 Brannvesenet gikk brannvakt på fjellet i Bergen i natt11:45 Nøkkelen til Vipers-suksess mot Györ: – Aldri avskriv et lag med Lunde i mål11:37 Premier League framskynder kamper for å hjelpe Liverpool og Tottenham11:25 Jordskjelv registrert i Finnmark11:02 Flere unge chatter med Kirkens SOS i påsken11:00 Tretten festdeltakere drept av væpnet gjeng i Mexico10:54 Neymar kan gjøre comeback og sikre ligagull10:37 Zlatan scoret igjen for ubeseirede Galaxy: – Jeg er MLS10:26 Snur etter kritikk – tar ikke ned Assange-bilde likevel10:15 Nok et topplag slått ut av NHL-sluttspillet10:02 To tenåringer pågrepet etter drap på journalist i Nord-Irland10:00 Kongeparets reiser: Demonstrasjoner mot hvalfangst, selfangst og laks09:48 Brannvesenet tror gressbranner på Sørlandet er påsatt09:14 Cardiff-sjefen før Liverpool-møtet: – Håper vi ikke får juling08:34 Sp frykter nedlegging av frivillighetssentraler08:10 Egypterne bestemmer seg for om Sisi skal få sitte til 203006:30 Nordmenn ser fram til en hverdag uten stress som pensjonister06:20 Tysklands forsvarssjef: Russland truer freden i Europa05:58 Kosovo henter hjem IS-familier05:50 Dette skjer i dag05:36 Russ til legevakt med dypt kutt i hodet05:30 Dette skjedde i natt05:15 Demonstrasjonene vokser i Sudan04:47 Ettåring angrepet av ville hunder i Australia04:17 Saudi-Arabia angriper presidentpalasset i Jemen03:52 Kvinner mener likelønn er deres største utfordring03:12 Justisdepartementet avviser demokratenes Mueller-stevning03:05 Anders Mol friskmelder seg til Xiamen Open02:06 Sykepleier dømt til livstid for fire drap i Italia01:38 Ansatte i privat sektor drikker mer på jobb00:43 Ung mann kjørte nesten dobbelt så fort som tillatt00:18 Paven talte for de sårbare som «lider på korset»00:07 Isaksen vil ha taxiapper for billigere taxipriser23:11 Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje23:01 Over 20 grader i flere fylker22:54 Drama i Premier League-jakten: Norwich og Leeds snublet som storfavoritter22:49 Warren krever Trump stilt for riksrett22:33 Brannvesenet går brannvakt på fjellet i Bergen i natt21:58 Slanger regjerer på presidentkontoret i Liberia20:48 Norge fikk finsk juling i 0-7-tap: – Slipper inn for lette mål20:46 Kristne markerte Jesu vei til korset i Jerusalems gamleby20:32 Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje19:53 California-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00 Faren over etter togavsporing i Sverige18:31 20 år siden massakren på Columbine18:23 Røde Kors: Roligste påske på fem år18:19 Trump hyller libysk krigsherre17:53 Fransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41 To personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42 Kim og Putin møtes i Vladivostok16:23 Barn satt fast i handlevogn16:01 Demokratene krever usladdet Mueller-rapport
Siste nytt
02:45NorgeEn person omkom i trafikkulykke i Moss02:38VerdenSorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren02:31NorgeMC-fører til sykehus etter kollisjon med elg01:39VerdenFredsbevarer for FN drept i mineeksplosjon i Mali01:15NorgeFem hentet ned fra fjellet i Sør-Norge00:48VerdenKKK-leder drept i USA – kona dømt til livstid00:25Norge15 år gammel sjåfør stoppet i kontroll00:10VerdenSudans militærjunta og protestleder enige om flere samtaler23:40NorgeNorwegian vant søksmål om «kundenapping»23:15VerdenPave Frans holdt påskemesse i Peterskirken22:43VerdenKosovo hentet hjem 74 barn fra Syria22:32NorgeTrakk 66 Lotto-millionærer påskeaften22:13SportØdegaards hjørnespark ga tre Vitesse-mål21:56SportCarlsen med sliteseier mot tysk 14-åring21:23NorgeFem til legevakt etter brann i Masfjorden21:05NorgeForbrukerrådet: Taushetsplikt ikke godt nok ivaretatt på mange legekontor20:51Helse og livsstilGhulam (42) var beryktet gjengleder i Oslo: – Nå vil jeg gi noe tilbake20:15NorgeHund angrep politi19:43NorgeSommertemperaturer flere steder påskeaften19:39VerdenOver 700 klimaaktivister pågrepet i London19:04SportNytt tennissjokk i Monte Carlo: Nadal feid av banen i semifinalen18:45NorgeNordmann tilstår drap i Latvia18:11VerdenSudans protestledere skal møte militærrådet18:06NorgeSkogbrann i Larvik truer bebyggelse17:43Helse og livsstil– «Ukjente Bjørnar»? Den lappen blir hengende på kontordøra17:37NorgeRøde Kors: 17 redningsoppdrag påskeaften17:28VerdenOver 200 pågrepet under gule vester-protest i Paris16:52VerdenTripoli-regjeringens styrker går til motangrep15:46NorgeRøde Kors: Økende fare for tunge snøskavler som utløser skred15:39NorgeRuter advarer mot svindel-sms15:23Sport18-åring sikret Manchester City revansj mot Tottenham15:18NorgeRuter advarer mot svindel-sms15:08VerdenKabul-angrep avsluttet – angriperne drept15:02SportMålpoeng for norske Shenzhen-profiler14:55VerdenNord-Korea kritiserer Boltons rolle i atomforhandlingene14:43SportSent baklengsmål kan skape trøbbel for Milans mesterligahåp14:32NorgeForbund vil stoppe undersjøiske tunneler14:30VerdenPolitikilde: – Notre-Dame-brannen startet i midten av taket13:57VerdenFant 3.500 år gammel grav i Luxor – oppsiktsvekkende funn13:50SportSvømming: Årets raskeste tatt for doping13:46SportTre City-spillere nominert til årets Premier League-spiller av spillerne selv13:33VerdenMueller-rapporten i bokform inn på bestselgerliste13:04VerdenRussisk agent innrømmer skyld12:58SportKenyansk OL-mester utestengt i fire år for doping12:49NorgeDet er fisket skrei for en milliard kroner i Lofoten12:09VerdenTo alvorlig skadd da buss på vei fra Norge kjørte av veien i Sverige12:03NorgeBetydelig snøskredfare i Nord-Norge11:54Verden– 27 soldater drept av IS i Syria11:49NorgeBrannvesenet gikk brannvakt på fjellet i Bergen i natt11:45SportNøkkelen til Vipers-suksess mot Györ: – Aldri avskriv et lag med Lunde i mål11:37SportPremier League framskynder kamper for å hjelpe Liverpool og Tottenham11:25NorgeJordskjelv registrert i Finnmark11:02NorgeFlere unge chatter med Kirkens SOS i påsken11:00VerdenTretten festdeltakere drept av væpnet gjeng i Mexico10:54SportNeymar kan gjøre comeback og sikre ligagull10:37SportZlatan scoret igjen for ubeseirede Galaxy: – Jeg er MLS10:26NorgeSnur etter kritikk – tar ikke ned Assange-bilde likevel10:15SportNok et topplag slått ut av NHL-sluttspillet10:02VerdenTo tenåringer pågrepet etter drap på journalist i Nord-Irland10:00NorgeKongeparets reiser: Demonstrasjoner mot hvalfangst, selfangst og laks09:48NorgeBrannvesenet tror gressbranner på Sørlandet er påsatt09:14SportCardiff-sjefen før Liverpool-møtet: – Håper vi ikke får juling08:34NorgeSp frykter nedlegging av frivillighetssentraler08:10VerdenEgypterne bestemmer seg for om Sisi skal få sitte til 203006:30NorgeNordmenn ser fram til en hverdag uten stress som pensjonister06:20VerdenTysklands forsvarssjef: Russland truer freden i Europa05:58VerdenKosovo henter hjem IS-familier05:50NorgeDette skjer i dag05:36NorgeRuss til legevakt med dypt kutt i hodet05:30NorgeDette skjedde i natt05:15VerdenDemonstrasjonene vokser i Sudan04:47VerdenEttåring angrepet av ville hunder i Australia04:17VerdenSaudi-Arabia angriper presidentpalasset i Jemen03:52NorgeKvinner mener likelønn er deres største utfordring03:12VerdenJustisdepartementet avviser demokratenes Mueller-stevning03:05SportAnders Mol friskmelder seg til Xiamen Open02:06VerdenSykepleier dømt til livstid for fire drap i Italia01:38NorgeAnsatte i privat sektor drikker mer på jobb00:43NorgeUng mann kjørte nesten dobbelt så fort som tillatt00:18VerdenPaven talte for de sårbare som «lider på korset»00:07NorgeIsaksen vil ha taxiapper for billigere taxipriser23:11NorgeAnnonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje23:01NorgeOver 20 grader i flere fylker22:54SportDrama i Premier League-jakten: Norwich og Leeds snublet som storfavoritter22:49VerdenWarren krever Trump stilt for riksrett22:33NorgeBrannvesenet går brannvakt på fjellet i Bergen i natt21:58VerdenSlanger regjerer på presidentkontoret i Liberia20:48SportNorge fikk finsk juling i 0-7-tap: – Slipper inn for lette mål20:46VerdenKristne markerte Jesu vei til korset i Jerusalems gamleby20:32NorgeAnnonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje19:53VerdenCalifornia-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00VerdenFaren over etter togavsporing i Sverige18:31Verden20 år siden massakren på Columbine18:23NorgeRøde Kors: Roligste påske på fem år18:19VerdenTrump hyller libysk krigsherre17:53VerdenFransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41NorgeTo personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42VerdenKim og Putin møtes i Vladivostok16:23NorgeBarn satt fast i handlevogn16:01VerdenDemokratene krever usladdet Mueller-rapport
Populært