Meny

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 20. mars.

Dramatikk i Stortinget

Stortinget behandler Rødts forslag om mistillit mot justisminister Sylvi Listhaug (Frp), som flertallet har sagt de vil støtte. Stortingsmøtet begynner klokka 10, og saken er den første på dagsorden. Det blir votering umiddelbart etter at forslaget er debattert.

Flere kilder har sagt at statsminister Erna Solberg kommer til å stille kabinettsspørsmål dersom forslaget blir vedtatt.

Hastemøter i flere partier

I forbindelse med behandlingen av mistillitsforslaget skal flere partier møtes til hastemøter først.

Arbeiderpartiets stortingsgruppe møtes klokka 8, mens Høyres og Venstres stortingsgrupper holder hastemøter klokka 9.

May diskuterer giftangrep

Storbritannias statsminister Theresa May leder et møte i det nasjonale sikkerhetsrådet for å diskutere utviklingen i attentatet mot russeren Sergej Skripal og datteren.

Storbritannia har utvist 23 russiske diplomater som følge av giftangrepet i Salisbury, og lørdag svarte Russland med samme mynt.

NHO presenterer kvartalsrapport

2.000 bedrifter har i dette kvartalet svart på spørsmål om markedssituasjonen framover, planer om nyansettelser, investeringer med mer.

NHOs sjeføkonom Øystein Dørum presenterer materialet klokka 10.

Søreide på Brussel-tur

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide leder et møte i giverlandsgruppen for Palestina (AHLC) i Brussel. Hun skal også møte EUs utenrikssjef Federica Mogherini og delta i en utspørring i EU-parlamentet.

(©NTB)

Populært