Meny

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 19. mars. 

Skjebnedag for Listhaug og regjeringen

KrFs stortingsgruppe og landsstyre har møte om mistillitsforslaget mot justisminister Sylvi Listhaug klokka tolv. Fra før av har forslaget støtte fra Ap, Sp, Rødt og MDG, og dermed blir det flertall om KrF stemmer for.

Senere på dagen har Fremskrittspartiet innkalt Listhaug og de andre statsrådene i partiet til et krisemøte med Frps stortingsgruppe.

EUs utenriksministre møtes

EUs utenriksministre møtes i Brussel. Den britiske utenriksministeren Boris Johnson skal orientere om utviklingen i nervegiftsaken.

Samtidig er også Storbritannias brexit-minister, David Davis, i Brussel og skal møte EUs sjefforhandler Michel Barnier for å forberede det kommende toppmøtet.

Trump møter kronprins

Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman er på offisielt besøk i USA, og møter president Donald Trump i Det hvite hus.

– Presidenten ser fram til å drøfte forskjellige muligheter for å styrke båndene mellom USA og Saudi-Arabia, har Trumps talskvinne Sarah Sanders sagt tidligere.

Prognoser fra Virke

Hovedorganisasjonen Virke holder konjunkturseminar, og presenterer analyser av utviklingen i arbeidsmarkedet, samt prognoser for handelsnæringen.

Seminaret omfatter arbeidsmarkedet, økonomisk vekst, effektivisering, kompetansekrav og utsikter for handel og tjenestenæring.

Fotballtrening

Landslaget menn forbereder seg til kamp mot Australia med trening på Ullevaal stadion klokka 16.45. Deretter blir det pressekonferanse med Lars Lagerbäck klokka 18.00, og påfølgende pressetreff med innmeldte spillere.

Norge møter Australia på hjemmebane fredag, før de skal spille mot Albania borte neste mandag.

(©NTB)

Populært