Meny

Kvinne knivstukket i Stavanger

En kvinne i 40-årene ble knivstukket i haken av en annen kvinne i Stavanger natt til søndag. En kvinne er pågrepet i saken.

Politiet i Stavanger opplyser at de fikk melding om hendelsen like før klokken 3.30 søndag.

Kvinnen hadde da forlatt en adresse i Gamle Stavanger og tok kontakt med forbipasserende og fortalte at hun hadde blitt knivstukket. Politiet rykket ut og pratet med henne, og hun fortalte hvem som sto bak.

Politiet dro tilbake til adressen hvor de pågrep den mistenkte, en kvinne i starten av 50-årene, som politiet karakteriseres som en kjenning. Bakgrunnen for voldsutøvelsen skal ha vært en krangel om penger. De to kvinnene var bekjente, sier politiadvokat Christine Kleppa til NTB.

Fornærmede ble sendt til legevakt for behandling. Hun er ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Jøran Solheim i Stavanger.

(©NTB)

Populært