Meny

Enebolig i Søgne utbrent – mann fryktes omkommet

En eldre mann fryktes omkommet i en boligbrann i Søgne i Vest-Agder. Eneboligen er helt utbrent, men brannruinene vil ikke bli gjennomsøkt før mandag.

Agder politidistrikt opplyser at en eldre mann er registrert bosatt alene på adressen, og at de ikke har klart å komme i kontakt med ham etter at brannen ble meldt.

Operasjonsleder Geir Andersen i Agder-politiet sier at brannruinene ikke er gjennomsøkt, men at politiet har grunn til å tro at mannen var hjemme.

– Ut ifra funn på stedet og observasjoner vi har gjort, så frykter vi at han omkom i brannen, sier Andersen til Fædrelandsvennen.

Nødetatene rykket ut til eneboligen i Søgne etter å ha fått melding om brannen ved 3.30-tiden natt til lørdag.

En times tid senere opplyser brannvesenet at de har slått ned det meste av flammene. Det er lite igjen av huset, og det ble fortsatt drevet etterslokking på stedet til godt ut på dagen lørdag.

Krimteknikere fra politiet har lørdag sett på skadene, men Agder-politiet opplyser til NTB at brannruinene først vil bli gjennomsøkt mandag.

– Da vil vi med bistand fra Kripos gjennomsøke restene av boligen. Inntil da vil vi ha politivakthold på stedet, sier operasjonsleder Geir Andersen til NTB.

Populært