Mann i 50-årene angrepet av fem menn på åpen gate

En mann i 50-årene ble natt til tirsdag angrepet og banket opp av fem yngre menn i Storgata i Halden. Blind vold, mener politiet, som ser alvorlig på saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Mannen kjenner ikke gjerningspersonene og vi snakker om blind vold. Han ble anropt på gaten og helt uprovosert slått i bakken. Etter at han ligger nede fortsetter gjengen å slå og sparke ham i hodet og ryggen. Det kunne endt så mye verre, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Halden Arbeiderblad.

Politiet fikk melding om saken klokken 1.15. Tirsdag ettermiddag var ingen pågrepet, men politiet opplyser til NTB at de mener å vite hvem de mistenkte er. Alle fem skal være i 20-årene. Mannen ble ikke alvorlig skadd i angrepet.

– Han fikk noen kutt i hodet og klaget på en vond skulder. De fysiske skadene er en ting, men et slikt angrep er en meget skremmende opplevelse, sier operasjonslederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden