Meny

To menn funnet døde i samme badstue med ett års mellomrom

Politiet på Sør-Vestlandet etterforsker et dødsfall i en badstue sist sommer. Ett år tidligere ble en annen person funnet død i samme badstue, melder Dagbladet.

Saken som nå etterforskes, gjelder en mann som ble funnet død i juli 2017 i badstua på gården hvor han bodde sammen med en venninne.

Nøyaktig ett år tidligere, i juli 2016, ble kvinnens ektemann funnet død i den samme badstua. Saken om dette dødsfallet ble henlagt.

Det var kvinnen som fant begge de døde mennene, bekrefter hun selv overfor Dagbladet. Hun mener det ikke har skjedd noe kriminelt ved noen av dødsfallene.

Politiet bekrefter at de etterforsker dødsfallet i 2017.

– Den siste saken er kodet som et mistenkelig dødsfall og politiet etterforsker saken, sier påtaleansvarlig jurist, Marte Engesli Lysaker til Dagbladet.

​Kvinnen forteller at hun har vært inne til avhør, og hun har senere engasjert advokat Patrick Lundervall-Unger. Han mener kvinnen ikke har fått opplyst hvilke rettigheter hun har i saken.

– Jeg mener hun skulle ha hatt mulighet til å ha advokat til stede under avhørene. Dette er en tragisk hendelse, og hun må ivaretas. Mer ønsker jeg ikke å si til mediene nå, sier Lundervall-Unger.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært