Ingen mistenkte etter at mann ble funnet død i kjeller i Trondheim

Politiet sperret av kjelleren i boligblokken i Midtbyen i Trondheim der en person ble funnet død tirsdag ettermiddag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Politiet sperret av kjelleren i boligblokken i Midtbyen i Trondheim der en person ble funnet død tirsdag ettermiddag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En rørlegger fant en død mann i en kjeller i en boligblokk i Trondheim tirsdag ettermiddag. Mannen skal ha vært delvis avkledd. Politiet har ingen mistenkte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I 22-tiden opplyste politioverbetjent John Olav Volden til Adresseavisen at mannen er obdusert og identifisert.

– Vedkommende er en mann i 30-årene. Han er ikke hjemmehørende i Trøndelag. Vi jobber nå med å varsle de pårørende, sier Volden.

Den døde mannen ble funnet i et søppelrom i blokka i forbindelse med utbedring av feil på vannsystemet i bygningen. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Har sett mannen tidligere

Ifølge Adresseavisen ble mannen funnet av en rørlegger som lette etter en lekkasje. Han tilkalte da boligblokkas vaktmester, Ragnar Helmersen.

– Rørleggeren så noe i kjelleren som han var usikker på hva var. Han trodde det var en dukke og ville ikke være der, sier Helmersen, som varslet politiet om funnet.

Helmersen opplyser at han har sett mannen i området tidligere.

Delvis avkledd

Politiet fikk melding om funnet i boligblokken i Midtbyen i Trondheim sentrum rundt klokken 14.50. Ifølge TV 2 var den døde mannen delvis avkledd da han ble funnet.

Politiet er sparsomme med opplysninger i saken.

– Vi er tidlig i etterforskningen og har ikke mer informasjon vi kan gå ut med nå, sier operasjonsleder Solfrid Legdheim hos politiet i Trøndelag til NTB.

Krimteknikere sperret av kjelleren og jobbet på stedet tirsdag kveld.