Navnene frigitt etter flyulykken i Svolvær

Det var Leif Jarle Stamnes (79) fra Tromsø og Einar Halvorsen (63) fra Langhus som omkom da dette flyet styrtet i sjøen i Svolvær søndag kveld. Foto: Lars Christian Hansen / NTB scanpix
Det var Leif Jarle Stamnes (79) fra Tromsø og Einar Halvorsen (63) fra Langhus som omkom da dette flyet styrtet i sjøen i Svolvær søndag kveld. Foto: Lars Christian Hansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det var Leif Jarle Stamnes (79) fra Tromsø og Einar Halvorsen (63) fra Langhus i Ski som mistet livet i småflyulykken i Svolvær søndag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Svolvær gikk mandag ettermiddag ut med navnene på de to omkomne i samråd med de pårørende. Samtidig sier politiet at de ønsker å komme i kontakt med eventuelle øyevitner av ulykken.

De to mistet livet da småflyet de satt i styrtet i sjøen ved Svolvær like etter flyet tok av fra Svolvær lufthavn Helle klokken 20.30 søndag kveld.

Flyet var av typen Piper PA-28 og politiet håper de kan begynne hevingen av vraket, som ligger på 60–70 meters dyp, tirsdag eller onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært