Mann pågrepet etter funn av død person i Bergen

En mann er pågrepet i en leilighet i Bergen etter funn av en død person i leiligheten. Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På bakgrunn av funn på stedet har politiet iverksatt etterforskning og betrakter dødsfallet som mistenkelig, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Politiet fikk beskjed om dødsfallet klokken 19.07 lørdag og ankom stedet etter kort tid. En mann som befant seg i leiligheten, ble pågrepet av politiet. Det var samme mann som meldte om dødsfallet.

– Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen er ført til arresten på politihuset og vil bli forsøkt avhørt i løpet av kvelden. Politiet kan ikke per nå si noe om relasjonen mellom melder og avdøde, sier politioverbetjent Arve Samsonsen i Vest politidistrikt.

Mulig drapssak

Til NTB opplyser Samsonsen at politiet av hensyn til etterforskningen foreløpig er sparsom med detaljer om saken. Politiet ønsker derfor ikke å si om avdøde er en mann eller en kvinne.

Både Bergensavisen og Bergens Tidende skriver lørdag kveld at den drepte skal være en kvinne. Etter det Bergensavisen kjenner til etterforskes dødsfallet som en drapssak.

Disse påstandene er ikke noe politiet vil kommentere, dette er ikke noe vi har opplyst, sier Samsonsen til NTB.

Sikrer bevis

Krimteknikerne er på stedet for å sikre bevis og undersøke åstedet. Leiligheten og et søppelrom i tilknytning til boligblokken er avsperret.
Den avdøde er ikke formelt identifisert, men Samsonsen opplyser at de har en formening om hvem det kan være og jobber med å varsle pårørende.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært