Meny

38-åring for retten etter nakenstunt med replikavåpen på motorveien

I 2016 rykket sju politipatruljer og et politihelikopter ut  etter melding om en naken mann med automatvåpen ved E18 i Sande. I februar møter mannen i retten.    

Søndag 27. november 2016 ble det satt i gang en større politiaksjon etter meldinger fra vettskremte bilister på fylkesvei 319 i retning i Sande, ved avkjøringen til E18. Politiet bevæpnet seg, og i alt ble det sendt ut sju politipatruljer og et politihelikopter i aksjonen.

Da de kom fram fant de en naken mann fra Sarpsborg, bevæpnet med en såkalt replika M15 softgun. Mannen hadde truet forbikjørende med våpenet sitt og gjort tegn til dem om å stanse. En kvinne fra Drammen filmet opptrinnet og sendte det ut «live» på en lukket Facebook-gruppe, skriver Tønsbergs Blad torsdag.

14. og 15. februar må den 38 år gamle mannen og kvinnen møte i Drammen tingrett. Påtalemyndigheten har tiltalt begge for å ha fremsatt grove trusler mot bilister. Ifølge Drammens Tidende kostet politiaksjonen om lag 100.000 kroner.

Populært