Meny

Tre skadd i trafikkulykke i Øvre Eiker

Tre personer ble skadd i en trafikkulykke i Øvre Eiker i Buskerud sent mandag ettermiddag. En semitrailer, et vogntog og en personbil var involvert i ulykken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Tre personer ble skadd i en trafikkulykke i Øvre Eiker i Buskerud sent mandag ettermiddag, opplyser politiet i Søndre Buskerud.

Ullevål sykehus bekrefter overfor politiet at en av dem er kritisk, men ikke livstruende skadd.

Flere politipatruljer rykket ut til riksvei 35 etter meldingen om trafikkulykken som skjedde like nord for GBL Bildeler klokka 17.50, skriver Drammens Tidende.

Ifølge politiet fikk en semitrailer sleng på hengeren og traff en personbil i fronten. Personbilen skal deretter ha blitt slengt inn i fronten på et vogntog, som kort tid etter begynte å brenne kraftig.

Sjåføren som fikk sleng på tilhengeren, har erkjent forholdet overfor politiet. Vedkommende har samtykket til førerkortbeslag.

Riksvei 35 mellom Hokksund og Skotselv ble stengt på grunn av ulykken. Over tre timer etter var veien fortsatt stengt, og politiet melder at den vil være stengt i lang tid. I 21-tiden mandag var bergingsbiler på vei til det svært glatte ulykkesstedet.

Populært