Meny

Mann tiltalt for å ha drept kjæresten med 21 knivstikk

21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå tirsdag 18. juli. Nå er den 25 år gamle samboeren hennes tiltalt for drap. Foto: Privat / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Påtalemyndigheten har tiltalt en 25 år gammel mann for å ha drept samboeren  Alexandra Therese Nilssen (21) i en hytte i Flå i fjor sommer. 

Tiltalen ble forkynt for mannen i forrige uke, skriver VG. Der går det fram at 25-åringen knivstakk kjæresten 21 ganger i overkroppen og at hun døde av blodtapet.

Drapet skjedde ved 7.30-tiden om morgenen i en familiehytte på Sørbølfjellet i Flå i Hallingdal 18. juli. Både den drepte kvinnen og samboeren kommer fra Rygge i Østfold. Ifølge tiltalen skal mannen etter knivstikkingen ha satt seg i bilen og kjørt fra hytta. Med promille og uten sikkerhetsbelte vrengte mannen bilen over i motgående kjørefelt med lukkede øyne. Ifølge politiet ville han avslutte sitt eget liv da han kolliderte med en personbil.

I personbilen som kom imot satt et eldre ektepar. De kjørte bilen inn i fjellveggen for å unngå frontkollisjonen. Ingen ble alvorlig skadd i sammenstøtet.

25-åringen har erkjent at han drepte samboeren med en kniv, men ifølge forsvareren, Sindre Løvgaard, sier han fortsatt at han ikke hadde et drapsmotiv og ikke husker selve drapet.

Populært